Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nincs emeltszintű érettségi...

Ha nincs emeltszintű érettségim, de középfokú nyelvvizsgám, akkor felvesznek?

Figyelt kérdés
Anglisztikára szeretnék menni, de annak idején csak középszintű érettségit tettem angolból és követelés az emeltszintű. Na most nekem van egy középfokú angol nyelvvizsgám és 1 hónap múlva megyek emelt szintű nyelvvizsgára...Így elfogadható? Vagy nem? :/
2009. dec. 31. 11:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De én nem értek ezzel egyet, mármint a rendszerrel...Ennyit ér MO-n, egy nagy 0 már elnézést. Szerencsére 98%, h külföldre vesznek fel. Végre itt lehet hagyni ezt az egészet. Csak tudjátok eléggé nagy szemétség, h azt felveszik, akinek alacsony a tudás szintje, úgymond még tanulatlan, azt meg nem aki 4 évet élt Angliába és épp felső fokú nyelvvizsgát tesz le....ennyit erről az országról. Szánalom.
2010. jan. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!