Gáz, ciki hogyha dísznövénykertész szakmát tanulok?
Figyelt kérdés
14/F2014. máj. 22. 20:07
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem. A dísznövények eladható árucikkek, általában minden háztartásba keresik őket. Én megszámolni nem tudom hányat vettem már a feleségemnek "csak úgy" ajándékba, vagy a lakásba, különböző hipermarketekben. Ha megszerzed ezt a szakmát lehetsz olyan vállalkozó aki ilyen növényeket nevel, és ad el, vagy alkalmazottként elmehetsz egy olyan személyhez aki ezzel foglalkozik. Én nem hiszem hogy kevésbé életképes, mint mondjuk bármelyik úgymond "fiús" építőipari szakma.
2/3 anonim válasza:
Csókolom már miért lenne gáz? Tudod, hogy a kertészek azért egész jól keresnek?
Egy idő után akár magánzó is lehetsz, ha főállás mellett kiépíted a saját kis körödet.
A barátnőm exe is kertész.
Amikor munka nélkül lett én írtam az önéletrajzát.
Egy raklap ajánlatot kapott mellékesen mert mindig vannak társasházak, nagyobb kertek, amiket gondozni kell pláne tavasztól őszig megszaporodnak az ilyen munkák.
Onnan tovább léphetsz kertész mérnöknek, kertépítőnek.
Én már bánom, hogy régebben nem mentem kertésznek mert nagyon szeretem a növényeket.
Egy jó nyelvtudással még külföldön is ellehetsz vele egy darabig.
Viszont nehezebb fizikai munka tehát kell hozzá egy kis szufla. Na meg egy kicsit koszos:)
3/3 A kérdező kommentje:
Nygyon szèpen köszönöm a vàlaszokat ,sokat segìtettetek:)))
2014. máj. 23. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!