Hol tudnék megtanulni japánul?
A Bosnyák térnél!
Én is itt tanultam, sokkal színvonalasabb mint az egyetemen.
Én itt sziklaszilárd alapokat kaptam és állatira jófejek a tanárok!
ChiPuro Nyelviskola
1142 Budapest, Nagy Lajos király útja 126.
Bosnyák tértől 3 perc.
www.nyelvtanulas.gportal.hu
és van rengetegféle kedvezmény is! (a honlapjukon elolvashatod. :)
Sajnálom, de ki kell ábrándítanom azokat, akik szerint az animékből felirattal meg lehet tanulni japánul... Még ha csak pár szót vagy mondatot is.
Ugyanis az animékben csupa szleng minden. Még a létigét (mely szinte minden japán mondatban van) is szlengesítik!
Az egyszerű jelenidő a "desu". Ez szlengben: "da yo".
Azért van különbség...
Ráadásul ha megszólalsz így egy utcán Japánban, nemigen fognak veled szóbaállni...
Ha esetleg Veszprém környékén laksz, akkor ajánlani tudom a Pannon egyetemen tartott japán nyelvtanfolyamot is. Japánból érkezett tanár tanít. Nagyon-nagyon jók az órák. :)
Szeptember elején érdemes felmenni az egyetem honlapjára. Akkor írják ki az új tanfolyamok kezdési idejét és költségét is.
Babits Mihány Gimnázium japán szak ( budapest)
HUnfalvy János Közgazdasági tralala Szakközépiskola ( budapest)
azzal nem teljesen értek egyet, hogy az animékből nem lehet megtanulni a nyelvet... igaz, hogy sok a szleng benne, de akkor ne olyan animéket nézzen :D
amúgy egy kis nyelvtan: a "desu" udvariassági, jelen időben, a "da yo" pedig egyszerűben, amit a barátokkal használsz. :D
a Kérdezőnek: ELO - Európai Levelező Oktatás
szeptember óta innen tanulok; nagyon hasznos, és jó! :) csak ajánlani tudom.
ha úgy döntesz, elkezdesz tanulni, vegyél fel skypére (miroku.san) és segítek. :D meg a gyakorlás se árt nekem, mert felejt az ember, ha nem ismétli valakivel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!