Ti aláírnátok egy olyan papírt hogy nem vagytok diszesek hogyha csak ezen múlna az egyetemi felvételi óvodapedagógus szakra?
27: Az nem ugyanaz. Orvosi képzés csak egyetemen van, óvodapedagógusi képzés pedig nem csak főiskolai szinten van!
Egyébként járt a kozmetikusom a főiskolára, és nekem panaszkodott, milyen nehéz, és miket kell tudni. Hát én kb. hetedikben tanultam az általa panaszoltakat, illetve 28 év elteltével is emlékszem azokra hetedikből, amiből neki kellett vizsgáznia a fősulin, és kapásból mondtam neki fejből a dolgokat. Ma is bármikor álmomból keltve le tudnék vizsgázni minden tárgyból az óvodapedagógusin. Szóval közelében sincs a szint az érettséginek ott.
Nem szeretem, ha leszólják a felsőoktatási intézményeket más felsőoktatási intézmények, ahogy pl. a Közgázon leszólják a BME-t, a BME-n a Közgázt, de nálunk az óvodapedagógusi képzést "nem a felsőoktatáshoz tartozó képzés"-nek mondták.
Szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki az utolsó 2 év matekja miatt ne tudná megcsinálni legalább OKJ-s képzésen.
Tanítottam felnőtteket OKJ-s tanfolyamon, az ötödikes füzetemből tanítottam őket, és lövésük se volt a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!