Ti aláírnátok egy olyan papírt hogy nem vagytok diszesek hogyha csak ezen múlna az egyetemi felvételi óvodapedagógus szakra?
21: De az életben nem papírok szerint mennek a dolgok.:) Sokat számít a személyes kontaktus.
Egy nyomtatvány nem alkalmas az árnyalt kifejtésre, amit itt elmondott nekünk.
de ha fel van mentve matekból, akkor az látszik a bizonyítványában, tehát nem tudja eltitkolni. Ha beadja a hamis nyilatkozatot, kiderül és kizárják a felvételi eljárásból.
23: Most ne tégy úgy, mintha azt mondtam volna, hogy nyilatkozzon hamisan, pont az ellenkezőjét mondtam. Kérdezze meg a tanulmányin, hogy az a szintű disz, a i neki van, kizáró ok-e náluk.
Én végigjárnék ebben a cipőben minden óvodapedagógusi képzést, és feltenném nekik ezt a kérdést. Ahol van fogadókészség evvel együtt is rám, oda mennék.
jó, én meg bekopogok minden orvosira, hogy jónapot, nekem földrajzból van emelt érettségim, nem biológiából, azért jöhetek?
Előírások vannak arra vonatkozóan, hogy melyik szakra való bekerülésnek mik a feltételei. Ide ez a feltétel. Elhiszem, hogy fáj, nekem is fájna, de nem véletlen előírás.
Egyébként óvodaped. szakon is van matek. A megértéséhez kb. érettségi szintű matektudásra szükség van.
Tényleg sajnálom a helyzeted. De, ha nincs matematikából érettségid, nem tudod eltitkolni a diszkalkuliát. Az alkalmasságin valóban ki kell tölteni egy nyilatkozatot, ami nagyjából arról szól, hogy nincs olyan eltitkolt problémád, ami miatt kizárhatnának. Nem vagyok benne jártas, de ha ezt kitöltöd, annak jogi következményei is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!