Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti aláírnátok egy olyan...

Ti aláírnátok egy olyan papírt hogy nem vagytok diszesek hogyha csak ezen múlna az egyetemi felvételi óvodapedagógus szakra?

Figyelt kérdés

#Diszeseket #egytemre
2014. máj. 18. 14:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Én aláírnám, met nekem egyik sincs, de akinek van, annak meg kell mondania, alkalmassági vizsgálatokon úgyis kiderülhet, ha végeznek ilyen irányút is.
2014. máj. 18. 15:11
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
MEnnyire súlyos, okoz gondot a tanulásban? Hogyan lett diagnosztizálva, gond volt és ezért vitzsgáltak, vagy egyéb vizsgálat "mellékterméke" lett a diszes szakvélemény, mikori?
2014. máj. 18. 15:15
 13/34 A kérdező kommentje:
A tanulásban nem csak néha felcserélek egy két betűt
2014. máj. 18. 15:16
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha csak kis mértékben, és tudsz szerezni olyan papírt legálisan, ami megfelel nekik, akkor nincs gond.

Egyébként meg ha nem vagy az elvárt képességek birtokában, akkor jobb, ha nem erőlteted ezt az iskolát. Biztos van más pedagógusképzés is, amit elvégezhetsz.

2014. máj. 18. 15:39
 15/34 anonim ***** válasza:

Ez hogy merült fel egyébként, hogy ezirányban kivizsgáljanak?

Valóban, mért is kéne az embernek ezt tudnia magáról.

2014. máj. 18. 15:41
 16/34 reptoid ***** válasza:
90%
Mert gyerekeket fog tanítani, akik mintát fognak venni róla.
2014. máj. 18. 15:45
 17/34 anonim ***** válasza:
nem igazolás kell róla, hogy nincs, hanem egy nyilatkozat.
2014. máj. 18. 15:46
 18/34 A kérdező kommentje:
Soha nem volt semmi gondom amíg tizedikben nagyon nagy lemaradásom nem lett matekból és ott egyszerre megállapítottak mindent hogy az összes ilyen "betegség" megvan nekem majd felmentettek matekból. Elvileg így nem kéne tudnom kb semmit a nyelveltanulással vagy épp a szövegértéssel semmi gondom nincs
2014. máj. 18. 15:47
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
írtam priviben is, hogy sajnos a felmentés miatt nem fogod tudni eltitkolni :(
2014. máj. 18. 15:52
 20/34 anonim ***** válasza:

Hívd fel a tanulmányi osztályt, hogy ez kizáró ok-e!

Én az igazat nyilatkoznám, és ez nem biztos, hogy kizáró ok.

2014. máj. 18. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!