Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megkapom majd a többletpontot?

Megkapom majd a többletpontot?

Figyelt kérdés

Anyu és apu a középiskolai tanulmányait nemtudta sajnos befejezni. Azt olvastam, hogy 25 pont jár érte.

Ha megkapom akkor 25 vagy 50 pontot kapok?

2009. dec. 28. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt már nagyon sok helyen leírtam, egyszerűen már hülyét kapok 2 ok miatt: 1. a többség, aki kérdezi nem jogosult rá 2. aki lenne az se néz utána

Ha nem vett téged védelembe a jegyző, akkor 0pontot kapsz érte, azaz nem jár érte pluszpont. Ez úgy működik, hogyhgy árva vagy stb, akkor hátrányos helyzetű vagy, amiért jár, azt hiszem 25pont, és emellé, DE csak akkor, ha ez a feltétel teljesül, kapsz még azt hiszem újabb 25pontot azért, mert Te amellé, hogy hátrányos helyzetű vagy, még halmozottan hátrányos is vagy, mert a szüleidnek nincs csak alapfokú végzettsége. Tehát, mivel nem írtad, hogy te védelembe vagy véve, így gondolom neked nem jár.

2009. dec. 28. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Alig van weboldal, könyv, más ember akitől kérdezhetnél. A tanárok, a könyvtárak, a milliónyi weboldal ahol ezt leírják, az dísznek van ott?

Ha hátrányos helyzet miatt kapsz bónuszpontokat, és nem leszel képes elvégezni a sulit, akkor vedd úgy, hogy talán elvetted valakitől a lehetőséget, aki tepert volna.

Ha elég komolyan gondolnád, nem itt kérdezgetnéd.

2009. dec. 28. 18:07
 3/3 A kérdező kommentje:

De miért ne tudnám elvégezni a sulit? Nem egy idióta fajta vagyok már bocs...

Ha kötekedni van kedved akkor meg írogass máshova. Egy normális választ akartam NEM TÖBBET!!!

2009. dec. 30. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!