Miért van tele a fb, azzal, hogy sik sikert a holnapi
érettségihez?
nincs facebookom de te ezzel szánalmasabb lettél az összesnél(:
2014. máj. 4. 22:10
Mert kell a biztatás! Én is holnap fogok
2014. máj. 4. 22:12
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a Facebook, mint közösségi oldal jó dolog. Én az egyetemi dolgaimról pl. onnan értesülök, nem egy neves Dr. üzen ott nekünk. Aztán a családtagjaimmal is ott tartom a kapcsolatot, mert ingyen van, és nem kell érte fizetni. Ezzel nincs semmi baj, ma már nem lehet facebook nélkül élni én azt mondom. De, hogy ilyenekkel van tele az már felettébb gáz. Nem azt mondom, hogy ezzel vagyok tele, mert ez nem igaz, de van egy két fiatalabb ismerősöm, akik ehhez hasonlókat írogatnak ki folyamatosan.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát nekem attól nem fog megnőni az önbizalmam, mert valaki kiírja, hogy hajrá... Önbizalmat úgy lehet szeretni, hogy beleugrunk olyanba, ami új, és amitől félünk. Ez arról szól, hogy minél több like-ot kapjon.
2014. máj. 4. 22:18
Ebben az országban már jókívánságot sem lehet osztogatni? Rajtad nem segít a bátorítás? A "Fogadd őszinte részvétemet"-től sem támad fel a halott, a "Boldog születésnapot"-tól sem fogsz kicsattanni az örömtől, a "Sok boldogságot az ifjú párnak"-tól se fogsz boldog lenni de jól esik ha mondják, gondolnak rád és így is illik. Én is holnap érettségizek és engem bíztatnak a bátorító szavak. Másnak ez egy fontos mérföldkő, jó, hogy ezen jár az agyuk, a Facebook meg a megosztásokról szól és nem az üzengetésről elsősorban. Ezért Facebook a neve, mint "Arcok könyve", mert megmutatod, ki is vagy.
2014. máj. 4. 23:19
Te jó ég! Mert gondolom akkor te úgy érettségiztél, hogy szüleid egyszer nem mondták, hogy "sok sikert" vagy valami. Ez a jó a Facebookban - a sok rossz tulajdonságával ellentétben, - hogy azoknak az ismerőseidnek is kívánhatsz sok sikert, akivel nem tudsz személyesen beszélni. És minek írnál üzenetbe, ha kiírhatod üzenőfalra, így azoknak is kívánod, akikkel esetleg nem is vagy jóban, nem beszélsz velük. Szóval gratulálok, te is csak egy pancser rosszindulatú ember lehetsz, ha már egyszerre a lájkok gyűjtésére gondolsz. De hát mindenki magából indul ki... :-) De ugye nem mindenki lehet olyan tökéletes, hogy hatalmas önbizalommal jön világra, és még biztatni sem kell. De akkor már ha itt tartunk, látom egyetemista vagy, sok sikert a vizsgáidhoz! :-) (Csak hogy tudd, mégis milyen érzés)
2014. máj. 5. 10:22
8/10 anonim válasza:
"Ezzel nincs semmi baj, ma már nem lehet facebook nélkül élni én azt mondom."
Sosem regisztráltam mégis az összes ismerősöm elér, ha akar valamit, mert Skypom azért van. Van élet Fész nélkül.
2014. máj. 5. 18:44
9/10 anonim válasza:
nem lehet facebook nélkül élni? ez hülye
2014. máj. 5. 19:31
LOL
Nekem sincs fb-m..
Tényleg könnyebb információt beszerezni ott, de annyira nem bírom azt az oldalt, hogy inkább kerülöm, bár lehet hogy szükséges lesz használnom suli miatt =/
De kérdező neked az a fő problémád hogy pár tini like-ot akar? Nem hiszem hogy így van, egy egyszerű jókívánságnál, sztem tényleg izgulnak az érettségi miatt. Erre készültek egy ideje, miért ne biztathatnák a barátaikat vagy osztálytársakat. Fb-n amúgy is annyi hülyeséget szoktak küldözgetni az emberek (néha), de egy jókívánsággal sztem semmi gond. Mivel nincs fb-m ezért nem tudom miért olyan fontosak a like-ok neked vagy másnak, de ha én megosztanék vmit azt nem like-ért tenném.. Aki meg csak a likeokért oszt meg dolgokat azok nem igazán izgatnának, hisz ez gyerekes.
2014. máj. 6. 14:29
Kapcsolódó kérdések: