Ti már megkaptátok a levelet az érettségihez, hova kell
menni stb?
1/12 anonim válasza:
Ez az iskola feladata ahova jársz. Az igazgatóságnak kéne odaadnia mindenkinek az érettségi beosztást.
2014. ápr. 23. 10:01
Én megkaptam április elején,de szerintem nincs gond,megkapod:-)
2014. ápr. 23. 10:52
3/12 A kérdező kommentje:
Hát, de perpill nem járok iskolába. :P
Igen, pont ma jött... :D
Köszönöm a válaszokat!:)
4/12 anonim válasza:
Én járok suliba, emelt szinten fogok érettségizni töriből és még nem kaptam semmilyen infót arról, hogy hova kell menjek megírni az emeltet :S De lehet, hogy csak Borsodban működik ilyen szarul ez a rendszer?
2014. ápr. 23. 20:48
5/12 anonim válasza:
Bocsánat, csak ide passzol: én ma kaptam meg a levelet. Nem tudjátok, hogy aki már régen érettségizett és egy tárból újra megy, azt beültetik ilyenkor egy összeszokott osztályba érettségizni, vagy hogy van ez? És a szóbelinél ugyanez érdekelne.
2014. ápr. 23. 21:45
6/12 anonim válasza:
Mármint "tárgyból" tárból helyett:-)
2014. ápr. 23. 21:45
7/12 A kérdező kommentje:
4: Nem tudom, hogy megy Borsodba... mi ma ( tegnap ) kaptuk meg. Biztos Te is megkapod majd:P
5: Én most kb. úgy megyek akkor mint Te. Meg már voltam is... De ha emelten érettségizel és iskolába jársz akkor se a saját osztályodba teszed szóval... Kérdésre válaszolva igen, másik osztályba tesznek be. Vagy is... eddig csak emelten voltam és ugye senki se a saját osztályába érettségizik emelten, szóval ott nincs olyan, hogy megszokott osztály, hanem egybe vannak téve az emberek innen-onnan. Lehet páran ismerik egymást, páran nem.
Közepen viszont csak most megyek először, mikor nem saját sulim.:P Szóval nem tudom... de feltételezem betesznek egy osztályba, gondolom.... de nem tudom:P
8/12 anonim válasza:
Köszi! Én már idősebb vagyok (túl 30-on) és így nincs nagy kedvem 18 éves, összeszokott osztállyal vizsgázni, de ha ez van, hát ez van, mindegy:-)
2014. ápr. 24. 10:46
Teljesen mindegy, hogy összeszokott osztállyal érettségizel vagy sem, nincs jelentősége. Középszinten akkor történhet ilyen, ha középiskolában jelentkeztél vizsgára. Ha kormányhivatalban jelentkeztél, akkor nem. Emelt szinten sem.
2014. ápr. 24. 11:58
10/12 anonim válasza:
2014. ápr. 24. 12:41
Kapcsolódó kérdések: