Akik idén szintemelő érettségit tesznek és már nem járnak suliba, megkaptátok már a levelet hogy hova kell majd menni?
Az érettségid nyilvántartásba vételekor kaptál levelet, azon van a tel. szám, azt hívd fel minél előbb (04.28-ig meg kellett volna kapnod az érettségi tájékoztató levelet.
Az én tájékoztató lapomat elkeverte a posta. Mindenképp kérj ragszámot, nekem 3 ügyintézőn kellett átjutnom, de ne hagyd magad eltántorítani :P Ragszám nélkül nem tud mit tenni a posta. Nekem mondjuk rosszul adták meg, és hiányzik egy szám, és a posta tehetetlen, mert megakadt a központi postán. Lehet tudakozványt indítani, de azt csak az OH tudna, 1 hónappal a feladás után (ami 04.17) Jegyzőkönyvet nem tudnak felvenni, mert rossz a ragszám.
Csak azért irritál cseszettül, mert 25k-t fizettem tárgyanként, és legalább másfél éve készülök. Ismétlő emeltet csinálnék bioszból és kémiából. Ráadásul megvan nekik az email címem is, nem értem, miért nincs lehetőség neten tájékozódni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!