Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik egyetem, főiskola...

Melyik egyetem, főiskola kollégiuma van "egy köpésre" a sulitól?

Figyelt kérdés
Tavaly 50 perc volt jó esetben a kolim a sulitól, most már az is mérvadó az egyetemi jelentkezésemben, h a kollégium közel legyen!
2009. dec. 26. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
melyik város,melyik egyetem..?
2009. dec. 26. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:

baromi nagy LOL, mindjárt megsajnállak de komolyan, és igazán hasznos diplomása leszel a társadalomnak, hogy ez a szempont. Persze, mindenki szeretne közelebbről iskolába menni, de ez nem lehet döntő. Vp-ben pl ott van mellette és akkor mivan? Amúgy nagyon érdekes nekem nem szakadt le a lábam meg semmim, amikor bejártam, most meg ott lakok és?

Taps neked.

2009. dec. 26. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Na és akkor amúgy mit csinálsz, ha felvesznek egy ilyen helyre, ahol egy köpésre van a koli, te meg mondjuk nem kapsz kolit, vagy jövőre nem kapsz. Otthagyod?:D:D:D
2009. dec. 26. 14:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Miskolci Egyetem,kb 50 méter van a legközelebbi koli fala,és az egyetem épülete között,legtávolabbi koli meg 500 méter (7 koliépület van:D)

hol voltál tavaly?

milyen szak ami tetszik?

2009. dec. 26. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Debreceni Egyetem BTK épületnél, vagyis a főépület mögött közvetlenül vannak a koleszok!
2009. dec. 26. 15:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Én, ha jövőre felvesznek, bejárós leszek (120 km oda - vissza, naponta), de jó lesz, szeretem a vonatokat.
2009. dec. 26. 15:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Azt mondtam, h a kolesz közelsége IS mérvadó, nem pedig azt, h csak az a lényeg! :-)

Egyébként magyar, turizmus, szabad bölcsészet és jog érdekelne főleg! Nem számit melyik városban ... úgyis tanulni és nyelvvizsgákat szerezni szeretnék a következő néhány évben, szóval a környezet nem érdekes!

Csupán a kollégium közelsége, a menza meg ilyenek fontosak az !egyetem és a szak megtetszése után!

2009. dec. 26. 16:35
 8/9 A kérdező kommentje:

Ó kifelejtettem, h Corvinusos kommédia szakos voltam! :-)

És nem a kollégium miatt hagytam ott, ne értsetek félre! Ha csak az a probléma egy egyetemnél, akkor sose hagyom ott ... nem vagyok annyira nebántsvirág :D

2009. dec. 26. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
túl sok kényszereskedő smileyd van, ami magyarázkodásra, hibáid leplezésére utal...
2009. dec. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!