Melyik egyetem, főiskola kollégiuma van "egy köpésre" a sulitól?
baromi nagy LOL, mindjárt megsajnállak de komolyan, és igazán hasznos diplomása leszel a társadalomnak, hogy ez a szempont. Persze, mindenki szeretne közelebbről iskolába menni, de ez nem lehet döntő. Vp-ben pl ott van mellette és akkor mivan? Amúgy nagyon érdekes nekem nem szakadt le a lábam meg semmim, amikor bejártam, most meg ott lakok és?
Taps neked.
Miskolci Egyetem,kb 50 méter van a legközelebbi koli fala,és az egyetem épülete között,legtávolabbi koli meg 500 méter (7 koliépület van:D)
hol voltál tavaly?
milyen szak ami tetszik?
Azt mondtam, h a kolesz közelsége IS mérvadó, nem pedig azt, h csak az a lényeg! :-)
Egyébként magyar, turizmus, szabad bölcsészet és jog érdekelne főleg! Nem számit melyik városban ... úgyis tanulni és nyelvvizsgákat szerezni szeretnék a következő néhány évben, szóval a környezet nem érdekes!
Csupán a kollégium közelsége, a menza meg ilyenek fontosak az !egyetem és a szak megtetszése után!
Ó kifelejtettem, h Corvinusos kommédia szakos voltam! :-)
És nem a kollégium miatt hagytam ott, ne értsetek félre! Ha csak az a probléma egy egyetemnél, akkor sose hagyom ott ... nem vagyok annyira nebántsvirág :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!