Valaki adna tanácsot? Nettó 70. 000 Ft Pesten ki jövök belőle? (albérlet, bkv bérlet, ennivaló)?
Figyelt kérdés
Dajka képesítéssel szeretnék elhelyezkedni,de csak Budapesten kapok csak vele munkát.
Igazából arra lennék kíváncsi hogy meg tudok -e élni egyedülállóként? Nincs rokonom,partnerem,senki aki segíteni tudna... Nagyon el vagyok már kenődve,valaki adjon tanácsot hogyan lehetne ebből a munka nélküliségből kikeveredni!
L/28
2014. máj. 2. 18:44
11/14 A kérdező kommentje:
Tolna megyében vagyok.
2014. máj. 3. 21:43
12/14 A kérdező kommentje:
Ottlakásos munkahely?Ilyen van? De jó lenne,megoldaná a problémámat.
2014. máj. 3. 21:44
13/14 Robbbi válasza:
Sztem símán, mert Bp-en se drágább az élet, sőtt olcsobb mint vidéken. Csak annyival drágább, hogy a BKV bérlet többe kerül mint a vidéki bérlet.
Mi 155ezerből élünk hárman... egy vidéki nagyvárosban!
Mondjuk full luxus albit ne bérelj belőle, inkább szállj be valaki(k) mellé, úgy olcsóbb. Nyilván nem plázákban kell vásárolni, de gondolom ahol most élsz sem szoktál drága helyeken költeni.
Fel a fejjel!!
14/14 A kérdező kommentje:
köszi utolsó, egy szobát szeretnék csak bérelni, tertmészetesen.
2014. máj. 26. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!