Költözök. Mit vigyek magammal? (bővebben lent)
Szeptemberben kezdem az egyetemet Pesten. Albérletben leszek, és jó lenne ha tudnátok segíteni. Mi az, amit költözésnél általában elfelejtünk, és csak később jövünk rá, hogy valójában nagyon jó lett volna elvinni?
Főzéssel kapcsolatban, fürdőszobai kellékek, minden nap használt dolgok, amiknek hiányát csak akkor vesszük észre, ha nem találjuk őket.
Én is agyaltam rajta, de gondoltam tudtok segiteni, lehet az én figyelmem elkerülte valami :).
Köszi
látom neked is sietnek válaszolni... (hang- szín- teres kérdés az enyém). jobban járnánk szerelem, szex témakörben, ott 1 mp alatt válaszolnak.
sajtreszelő, plusz lepedő/takaró, cipőkanál is jól jön, olló, hosszabbító, plusz táska, zseblámpa, asztalilámpa, bögrék, poharak, pendrive, pálinka. tudom mind könnyen beszerezhető,de jó ha mind megvan, és nem kell venni.
Törülköző, sebtapasz, fogkefe
Váltó cipő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!