Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok a nyelvtan...

Hogyan viszonyultok a nyelvtan órákhoz?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 17:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Irodalomból,rajzból vagyok jó.

Amúgy a nyelvtantanárnő szereti a mondatelemzést.Nem értem,hogy ezt miért lehet szeretni.

2009. dec. 25. 19:15
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Mondatelemzésből csak 1eseim voltak :) Máig sem értem :)

15/L

2009. dec. 25. 19:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a nyelvtant, nem sokat tanultam órára eddig, de mindig jó voltam belőle, szerintem teljesen logikus.
2009. dec. 25. 19:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Régebben szerettem, most is mondjuk, de más érdekel.
2009. dec. 26. 03:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Imadom!!!Egy magyar ember, megha nem is igazan szereti, igenis figyeljen ra oda! Teljesen logikus, egyszeru.

Ne sertodj meg, de legalabb az anyalnyelved tanuld meg, minden kis apro reszletevel egyutt. Ohh, es az egyik valaszado: csak 1-esed volt? gratulalok, de en erre nem lennek buszke, es nem hirdetnem...

Termeszetesen mindenkinek vannak(voltak, lesznek...)olyan tanorai, amit nem szeret, de attol fugggetlenul meg kell tanulnia. Ez nem kedv kerdese, kotelesseged.

18/L

2009. dec. 26. 10:20
 16/16 anonim ***** válasza:

imádom, csak ötöseim vannak, meg egy-két négyes:D

Irodalamból meg színötös voltam,csak becsúszott egy hármas:(

2010. ápr. 28. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!