Van esélyem? :S Most fejeztem be a nyelvtan tanulást (fél 1 kor) most következik az irodalom utána a töri és végén a német.
Hát nagy felelőtlenség volt így az utolsó pillanatra hagyni.
Ha a 4 év alatt rendszeresen tanultál, akkor nagyjából lehet fogalmad a dolgokról, csak frissíteni kell. Ha nem, akkor meg nagyon gyorsan ülj le és magolj, na meg imádkozz.
Köszi a biztató szavakat!! Szerintem tutira sikerült a föcivel volt egy kis probléma(nem is tudom miért azt választottam)A föci választása nagyobb felelőtlenség volt mint hogy az utolsó napokra hagytam a tanulást. A többiből meglepő volt még töriből meg is dicsért a tanár magyarból olyat húztam amit nem is tanultam (ember tragédiája) de a tételen volt egy idézet azt átköltöttem kiegészítettem a saját tudásommal meg a könyvből is irkáltam(sok segítség volt benne mint pl a könyv végén az utószóba benne volt hogy Arany János-nak adta oda az első példányt hogy olvassa el és mondja el a véleményét róla.......ez még folytatódott hogy hogyan is értékelve)
Szóval így értékelve az egészet tök jó volt!!!
Magát az ember tragédiája művet kaptam meg.
Köszi szépen, én is örülök hogy túl vagyok rajta. Most kezdek felszabadulni, megkönnyebbülni. Ott szívta reggel 7-től, 2 kor mentem be 5 kor jöttem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!