Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi előtti bukás?

Tothtomi9292 kérdése:

Érettségi előtti bukás?

Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni,de sajnos úgy néz ki,hogy egy tantárgyból (érettségi tárgy) meg fogok bukni.Félévi jegyem hármas volt,második félévben pedig sajnos sokat betegeskedtem,így nem sikerült jó jegyeket szereznem.Érettségi után mennék dolgozni,már le van fixálva a munkahely,de érettségi nélkül nem vesznek fel.Mit gondoltok,számíthatok arra,hogy a tanár az egész éves jegyeim alapján osztályoz,és nem húz meg?
2014. ápr. 28. 16:24
 1/8 reptoid ***** válasza:
100%

Mondjuk te magad egyedül lehet jobban ismered, mint mi összesen. Szóval ezt a kérdést magadnak vagy esetleg az osztálytársaidnak kellene feltenned.

Mindenesetre ha nem nagyon szemét, nem akar veled jövőre is foglalkozni, akkor átenged.

2014. ápr. 28. 17:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon ismerem sajnos,mert engem csak egy éve tanít.De nagyvonalakban annyit tudok róla,hogy pontos,precíz,szigorú,de ugyanakkor jófej is tud lenni.Szemétnek egyáltalán nem mondanám.Köszi a reakciót!
2014. ápr. 28. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jegyeid vannak?
2014. ápr. 28. 18:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Félévkor hármas voltam,az akkori jegyeket pontosan nem tudom,második félévben 3 db egyesem van :/
2014. ápr. 28. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Félévi hármassal nem illik megbuktatni, de a bukás előtt mindenképpen lehetőséget kell adni a javításra.
2014. ápr. 28. 19:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Volt lehetőség,de az a helyzet,hogy 5 nap alatt 4 éves anyagot nem könnyű megtanulni.Írtam javítót,de amilyen szerencsétlen vagyok,7 kérdésből csak 2-re tudtam válaszolni,tehát 1-es lett... :/ de holnap viszont már osztályozó konferencia lesz.Igazából nem is a jegyek miatt akar szerintem megbuktatni,mert azt mondta nekünk,akik így állunk,hogy szerinte nem tudnánk leérettségizni ennyi tudással.Ezzel az a baj,és ezt el is mondom neki holnap,hogy én megírtam 3 érettségi feladatsort,és gyenge-közepes hármasok lettek.Szóval megmondom neki,hogy be szeretném bizonyítani,és remélem kapok rá lehetőséget!
2014. ápr. 28. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
na átengedett?
2014. ápr. 29. 22:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem...Azt mondta hogy tudja hogy meg tudnám írni hármasra is akár,de Ő nem az a fajta aki csak úgy átengedi a diákokat.Meg is értem,na de pont az érettségi előtt???Mindegy ez van.Majd ősszel megcsinálom.Köszi a válaszokat!
2014. máj. 4. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!