Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan olvassak el minél...

Hogyan olvassak el minél gyorsabban minél több könyvet?

Figyelt kérdés
Szeretek olvasni, szóval egyáltalán nem keserű szájízzel állok az olvasáshoz. De vanak könyvek, mint például Marquez Száz év magány, amivel sajnos már két hónapja küszködök és még hátra van a fele, mert nem bírok vele haladni annyira nem tetszik. A polcomon pedig ott vár még egy csomó másik, amiket el kellene olvasni és melletük egy csomó amiket elszeretnék. Hogyan olvassam el a kevésbé tetsző könyveket gyorsan úgy, hogy meg is maradjanak a dolgok? A villámolvasás nálam nem vált be és nem vagyok szkeptikus, de nem igazán hiszem, hogy bárki képes egy perc alatt elolvasni egy könyvet úgy, hogy száz százalékosan felfogja a tartalmát. Ezen kívűl van valami más módszer?
2009. dec. 23. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Emlékszem amikor nekem a Nyomorultakat kellett elolvasnom. 2* 800 oldal tömény izgalom, rövidítve elolvastam amiben a fontosabb dolgok benne voltka.
2009. dec. 23. 15:42
 2/3 anonim válasza:
100%
Gyorsolvasás--NEM VILLÁM::::ld google
2009. dec. 23. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:

A villámolvasást nem éppen regényekre találták ki, amire oda KELL figyelni, és értelmezni is kell, meg pláne egy szórakoztató regényt villámolvasással nem lehet átélni.

A 100 év magány nem valami hosszú könyv, de csak motiválni kell magad, és akkor menni fog. Ne undorodj tőle, hanem a hozzáállásod is érdeklődő legyen.

2009. dec. 25. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!