Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen volt a gólya táborotok?

Milyen volt a gólya táborotok?

Figyelt kérdés
de úgy hogy nem ismertétek egymást kínos volt mit csináltatok? Jó fejek voltak?

2014. ápr. 20. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jah, most látom, hogy középsulisról van szó. Olyan nekem nem volt, csak egyetemi:)

Utolsó voltam.

2014. ápr. 21. 10:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Én menni szeretnék csak kiváncsi voltam milyen volt nektek...
2014. ápr. 21. 10:25
 13/15 anonim válasza:
melyik suliba mesz Kerdezo?:)
2014. ápr. 22. 15:24
 14/15 anonim ***** válasza:

középiskolai?

életem legjobb élménye

(mondjuk hozzátartozik, hogy a mi giminkben ezt tényleg rendesen megcsinálják. ha a szervezők értenek az ilyenkorú gyerekekhez, akkor pontosan tudják, hogy ha azt várják tőletek, hogy az egész napi 1 db program mellett ti majd MINDENKIT jól megismertek, az nem működik. akkor vagy direkt kínos szitukat akarnak teremteni vagy csak hiányzik belőlük bármiféle szervezési készség és/vagy egyszerűen buták.)

hallottam olyanról, aki nem élvezte a gólyatáborát pont emiatt. egy volt osztálytársam. nem jár túl jó gimnáziumba, és nem is volt jól megszervezve az egész. most csak egy eltúlzott példát mondok, mert nála nem egészen így volt, de képzeld el, hogy: esténként van egy-egy karaoke-est és reggel meg reggeli torna. a szervezők a nap többi részében leszarják a fejed. jó tábor? nem, pocsék.

ha viszont kifogsz egy jó gólyatábort, akkor az tényleg életreszóló élmény lesz. ez nagyban függ attól, hogy melyik gimibe mész? Hm??

2014. ápr. 26. 18:02
 15/15 anonim válasza:
Én is lehet hogy megyek idén,de nem biztos,de akarok,én is kicsit be vagyok sz***a,de ahol eddig voltam táborokban,nagyon könnyen beilleszkedtem,mindenkivel úgy voltam 2 nap után,mintha ezer éve ismertük volna egymást és úgy is váltunk el a kemény nem egészen 1 hét alatt XD Sok ilyenbe voltam már meg minden de elég kiközösített személy vagyok,úgyhogy kíváncsi leszek,de ha jó a csapat,akkor jó lesz...Jó suliba jelentkeztem úgyhogy remélem hogy olyanok is lesznek:D
2014. ápr. 27. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!