Milyen volt a gólya táborotok?
Soha nem voltam gólyatáborban, ez a harmadik egyetem ahol tanulok (és nem származott hátrányom ebből). Ha ki akarod hagyni, akkor tedd azt.
Nem hinném, hogy egyébként kínos lenne, általában rendesek a csoporttársak és a szervezők biztosan mindig adnak valami "feladatot".
Hát ez ku*rvahasznos volt első. Jézusom...
Egyéb egyáltalán nem volt kínos, mert jó volt a tematikája a programoknak:) Először olyanok voltak, amihez nem kellett csapatmunka, hogy feloldódjunk, aztán sima beszélgetés, majd durván csapatos feladatok:D Ilyenkor mindenki baromira be van ijedve, meg egyébként kilencedik végégéig még mindenki fél mindenkitől, szóval a kibeszélések és az osztálybalhék is csak később kezdődnek..
Annyiban igazad van, hogy nem olvastam el a kulcsszavakat, de a hozzászólásod inkább téged jellemez.
Középiskolában sem voltam gólyatáborban. Őszintén szólva lesz elég időd mindenkit megismerni alaposan. Például akik 7. osztályban a legjobb barátok voltak mind megutálták egymást érettségi előtt.
Viszont elmondások alapján nem szokott kínos lenni, mert vannak közös programok mindig.
Nekem úgy tűnt, hogy nem akar menni, mert kínosnak érezné. Nem feltétlenül kell elmennie, ha nem érzi jól magát. Ugyanakkor elmondtam azt is, hogy lesz elég csapatépítő feladat- és lesz is.
Lesz az életben pár helyzet, amikor kötelezően ott kell majd lennie, lehet az akármilyen kellemetlen is, de a gólyatáborok nem ezek közé tartoznak.
Például a diplomaosztók sem idetartoznak, én a sajátomra el sem mentem (bár ez inkább azért van, mert megvan a véleményen az egyetemi alapképzésekkel kapcsolatban).
Arra, hogy én kihagytam pár eseményt, arra nem büszke vagyok, csak példaként említem, ha ő is inkább kihagyná. Vannak elég jó indokok, nem csak az, hogy büszke arra, hogy aszociális. Igen, aszociális... kedves válaszoló :)
Nekem egyáltalán nem tűnt úgy, hogy akarna menni.
(Na? Csak nem kötekedni kellene... ez viszont antiszociális viselkedés- tudod mi a különbség a kettő között (antiszoc. ill. aszoc.)? Csak a jövőbeli félreértések elkerülése érdekében :) )
Viszont szerintem ez már OFF, esetleg írj privátban, de ne itt folytassuk. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!