Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kis érettségin ha matekból...

Kis érettségin ha matekból megbukok akkor nem mehetek érettségire?

Figyelt kérdés

hogyan mit írnak ilyenkor?

olvastam olyat hogy kérvényt kell írni igazgatónak hogy a többi tantárgyból le tehesem az érettségit... aztán agusztusba kell meni matek pótvizsgára útána meg pótéretségire októberben egy másik suliba :( tényleg ilyen bonyolult?

2014. ápr. 17. 20:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"5,9-es kösszi ,a többi nem fogja fel hogy mire gondoltam úgyhogy szerintem nektek nagyobb gondotok is van ááhhhh tuti valami 8 osztályosok vagytok segélyeken éltek?"

- Diplomám van. Mi értettük a kérdésed, amennyit leírtál, Te nem voltál képes értelmezni a válaszokat.

Most őszintén: mivel vagy előrébb, mint mielőtt feltetted a kérdésed?

2014. ápr. 18. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyébként vicces, hogy most már megköszönöd az 5. választ, holott tegnap még értetlenkedtél, miért nem értelmesek a válaszok...
2014. ápr. 18. 15:54
 13/18 A kérdező kommentje:

11-es te vagy az a aki a nődre téve fotoztad le a diplomád ?

ha jól emlékszem valami iPhone-os kérdésben : )

2014. ápr. 18. 16:10
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

"11-es te vagy az a aki a nődre téve fotoztad le a diplomád ?

ha jól emlékszem valami iPhone-os kérdésben : )"

- Nem.

2014. ápr. 18. 16:34
 15/18 A kérdező kommentje:

akkor te valami steve jobbs fan lehetsz hogy így vilogsz a diplomádal

milyen telód van és mennyiért vetted?

2014. ápr. 18. 16:49
 16/18 anonim ***** válasza:
37%

"akkor te valami steve jobbs fan lehetsz hogy így vilogsz a diplomádal"

- Te még mindig azon lovagolsz, hogy nekem iPhone-om van? A kezemben nem volt még egy. Egyébként:

*Steve Jobs

*villogsz

Mégis ki villog a diplomájával? Te állítotad, hogy csak 8 általánosom van, erre írta válaszul a diplomám. De látom, két mondatot már nem vagy képes összekapcsolni.

Mindenesetre vicces, hogy olyan próbál oltogatni, akinek a matek érettségi sem jön össze. :) (amit amúgy röhögve írtam meg 90%-osra sok ismerősömmel egyetemben)

Nem tudom, miért fontos ez neked, de egyszerű Samsungom van, de számokat meg nem mondok, mert hát tudjuk, ez nem az erősséged. :)

2014. ápr. 18. 16:55
 17/18 A kérdező kommentje:

na most meg a matekkal villogsz és szerinted én senkiházi vagyok mi?

honnan írsz? Budapest?

2014. ápr. 18. 17:10
 18/18 A kérdező kommentje:
átmentem b***tok meg mehetek érettségire yes
2014. ápr. 29. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!