Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék töri érettségire...

Hogyan tudnék töri érettségire felkészülni?

Figyelt kérdés

Sosem érdekelt a töri, ezért nem is nagyon tanultam, de ezen az éven érettségizem és nagyon félek.

Hogyan tudnék valamennyire felkészülni? Mi segíthet ebben ilyen rövid idő alatt?

2014. ápr. 17. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok.Neki álltam otthon olvasni a füzetemben lévőket.20 oldalt 2 szer elolvastam,majd szövegkiemelőztem lassan, aztán még kétszer elolvastam és meg tudtam jegyezni.Utánna ugyanígy,de már kevesebb időbe telt.Egy hét alatt a fél füzetemet értem.Most a másik felével csinálom ezt de ez nehezebb. Pártok meg rendszerek meg még több politika...

Próbáld elképzelni a kórt pl. róma a körülötted lévőket képzeld római köntösökben és fekve egyél szőlőt. :) nekem segített.Este nézzél töri témájú filmeket,de ne ismeretterjesztőset mert elmegy tőle a kedved.Én most a siller listáját néztem meg és még inkább megy a tanulás.

Ja meg valami gagyi rajzfilmes gyerekeknek való töri ismertetőt is néztem amitől röhögő görcsöm támadt.

2014. ápr. 17. 13:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket. Nekünk sajnos füzetbe nincs vázlatunk, de a könyvet én is elkezdem olvasgatni majd.

Filmeket tudnál mondani?

Te nem félsz az érettségitől?

2014. ápr. 17. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Be vagyok tojva.

Most egyáltalán nincs erőm tanulgatni,de most aszthiszem megengedhetek magamnak egy kis pihit.

Filmeket én sem nagyon tudok,mindig teljesen véletlenül találok egyet.

A siller listája szerintem jó.

De ha mondok is néhány filmet nem biztos,hogy neked is tetszene.Egyébként a sillert is össze vissza nézegettem.Ha végig ott csücsülök lehet hogy nem bírtam volna ki.A tippem az,hogy hogyha nézel is ilyen filmeket akkor az unalmas részeknél te is menj inkább egy kicsit ki (kaját,nasit csinálni) most nem az a lényeg hogy tanulj belőle csak az hogy kedvet kapj hozzá.EZT NE FELED nehogy belefásulj.

Nézd a térképet is. PIHIZZ IS.

Amit még néztem: A ? század titkai (sorozat féle)

2014. ápr. 18. 12:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Két napja én is pihit tartok, sőt szerintem el fog tartani ez a lazulós időszak ünnepek végéig, de lehet beiktatok pár filmet az estékre. Utána viszont tényleg előszedek mindent amit tudok.

Nagyon félek én is az érettségitől akaratom ellenére is. :D

2014. ápr. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!