Hogy a fenébe lehet jól felkészülni az érettségire?
Figyelt kérdés
Néztem a témaköröket,de olyan semmitmondó és sok mint magyarból mint történelemből. Hogy csináljak jó írásbelit?2014. febr. 23. 20:10
1/3 anonim válasza:
Nekem van egy jó taktikám , hogy , hogy lehet jól felkészülni az érettségire. Nekem bevált , és ismerőseim körében is elterjedt szokás. TANULTAM! :) Próbáld ki te is szerintem. :)
2/3 A kérdező kommentje:
ez marha jó csak mit és hogyan? :)
2014. febr. 23. 20:22
3/3 anonim válasza:
1) Készíts időbeosztási tervet, hogy melyik tárgyra hány napot szeretnél tanulni. Ami felvételi tárgy, azokra nyílván szánj sokkal többet (akár több hetet, ami pedig nem az, elég 3-4 nap is).
2) Rendszerezd a gondolataidat, ha kikapsz egy adott témát, akkor tudd hogyan kell elkezdeni beszélni vagy írni róla és azt milyen fő pontok alapján tudod kibontani.
Az anyagot pedig elvileg már megtanultad, úgyhogy az érettségire való felkészülés nem más mint rendszerezés, esetleg típuspéldák begyakorlása.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!