Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy kell egy kérést megírni?

Hogy kell egy kérést megírni?

Figyelt kérdés
például abban az esetben, ha egy igazgatóság részéről szeretnék engedélyt kérni, hogy igénybe vegyek egy osztálytermet bizonyos időig...
2009. dec. 21. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Tárgy: Kérelem

Tisztelt Igazgatóság!

ezúton kérem az ... számú tantermet részemre dátum tól -ig ... céljából rendelkezésre bocsátani.

üdvözlettel

Te

dátum

(szerintem ennél több nem kell)

2009. dec. 21. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
8%
mint az állat:D
2009. dec. 21. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha az iskola tanulója vagy:

Tágy: kérelem

Alulírott XY (Sz.ig: , A.n.(anyja neve), az ZV iskola (szám, első, másod, stb) éves hallgatója(egyetem)/tanulója(ált. ill. közép isk.) ezúton szeretném kérvényezni az (nemtomhanyas, szám) számú osztályterem használatának engedélyezését (dátum, időpont, pl: 2009. dec-tól 2010 márc-ig minden csütörtökön 5-8 között, vagy iesmi).

Indoklás: ide leírod, h mire kell a terem

Aláírás

Helységnév, dátum

Elérhetőségek:

tel, emil, vagy mind2

Ha nem vagy tanuló, akkor az elején elég csak:

Alulírott XY (Sz.ig: , A.n.(anyja neve), (ide röviden ki vagy, mittomén tánctanár, óraadó, szülő...stb) ezúton szeretném kérvényezni ....

a többi ua.

2009. dec. 21. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Jah és az elején a megszólítást elfelejtettem, a tárgy után

Tisztelt Igazgatóság, vagy ha név szerint írod, a Tisztelt XY!

előtte utána egy sor kihagy

2009. dec. 21. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
nekünk ezt tanították nyelvtan órán... különben nézd meg az interneten;)
2010. okt. 31. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!