Nem bírom már az iskolát. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy már több ilyen kérdés is volt de nem találtam még olyat ami segíthet.Van 2 tanárunk akik valamiért utálnak(nem túlzás) és mindig vagy engem akarnak egymás utáni órán feleltetni vagy nekem kell mindig elmondani a választ és ha nem tudom rögtön be akarja írni az 1-est. Az osztályban ennél a 2 tanárnál mindenki kis angyal én meg vagyok a rossz aki sosem figyel meg aki nem jó semmire.2014. ápr. 13. 16:53
11/14 anonim válasza:
Hát elég bátrak. Nem tudom mit szólna az igazgató, hogy két tanár szándékosan rontja az iskola átlagát...
egyébként nem lehet, hogy a magatartásoddal vívtad ki az ellenszenvüket? Esetleg azt látják rajtad, hogy nem veszed komoly tantárgynak az éneket és az etikát? esetleg lekezelően viselkedtél? Mert akkor lehet, hogy megsértetted a tanárokat.
12/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) nem gondolom hogy a magatartásommal van a gond mert akármennyire is hasztalan ez a két tantárgy figyelek az órákon jegyzetelek múltkor is szúró próba szerűen elvette néhány embertől a füzetét(persze hogy tőlem is)és megnézte meg is lepődött hogy mennyi minden van benne de csak 4-est adott mert állítása szerint "nem szép a külalak"
2014. ápr. 14. 14:22
13/14 anonim válasza:
milyen iskolába jársz te egyáltalán, hogy leosztályozza a tanár a füzetet énekórán? általános vagy gimi?
14/14 A kérdező kommentje:
gimi 7. osztály
2014. ápr. 14. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!