Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem bírom már az iskolát. Mit...

Nem bírom már az iskolát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom ,hogy már több ilyen kérdés is volt de nem találtam még olyat ami segíthet.Van 2 tanárunk akik valamiért utálnak(nem túlzás) és mindig vagy engem akarnak egymás utáni órán feleltetni vagy nekem kell mindig elmondani a választ és ha nem tudom rögtön be akarja írni az 1-est. Az osztályban ennél a 2 tanárnál mindenki kis angyal én meg vagyok a rossz aki sosem figyel meg aki nem jó semmire.
2014. ápr. 13. 16:53
1 2
 1/14 anonim válasza:

szedd össze magad, tanulj jobban, kápráztasd el a tanárjaid

nincs olyan hogy "utál a tanár"

ez csak egy kifogás

2014. ápr. 13. 16:59
 2/14 anonim ***** válasza:

Szerintem irreálisan látod a dolgot.

Persze mert ő kipécézett téged, ezért szívat. Szerinted ő több pénzt kap ha kiszúr valakivel? nem. Akkor miért csinálná??

Inkább netezés és ostoba önsajnáltató kérdések kiírása helyett ülj le és tanulj úgy, hogy ne legyen mibe belekötniük..

2014. ápr. 13. 17:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt ember módjára kell elintézni a dolgot; meg kell nekik mondani (illedelmesen), hogy te úgy érzed, hogy negatívan diszkriminálnak (pikkelnek rád), és te ezt nagyon nem szeretnéd, szóval ha valamivel esetleg megbántottad őket, akkor az elnézésüket kéred, esetleg mondják meg, hogy mivel tudod jóvá tenni.

Ez persze csak akkor igaz, ha nem szándékosan provokáltad ki azt, hogy utáljanak; ekkor kerek perec meg kell nekik mondani, hogy hajlamos vagy a változásra, de legyenek elnézőek.

2014. ápr. 13. 17:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi.de azért elmondom hogy 4-5 tanuló vagyok és csak azokból a tantárgyakból vagyok 4 amit ez a 2 tanár tanít.Minden nap több órát tanulok(elmélet+gyakorlat) a többi tanár soha nem panaszkodik rám de ezek ketten megállás nélkül.az osztályfőnöki is arról szól hogy az ofő nem érti miért panaszkodik rám ennyit ez a két tanár.
2014. ápr. 13. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval, kétségkívül felnőtt módon kell elintézni a problémát.

Sajnos igen vannak olyan tanárok, akik pikkelnek egy-egy diákra. Ez nem mindig a diák hibája, nem feltételük angyal mindegyik tanár sem.

Sok sikert hozzá és mindenképp beszéld meg az tanároddal, kérj segítséget az osztályfönöködtől, szüleidtől ha szükséges.

2014. ápr. 13. 17:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem ezért van ez az oldal, hogy ilyeneket meg tudjunk tárgyalni és a hasonló helyzetben lévők is kaphassanak támpontokat. :)
2014. ápr. 13. 17:22
 7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. majd megpróbálok tenni valamit csak az zavar hogy a többiek szerint engem pont a 2 legjobb fej tanár szúrt ki(ének és etika szép párosítás) :)
2014. ápr. 13. 17:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Két lényegtelen tárgy, 2-t azért csak tudsz szerezni belőlük és semmibe se számítanak bele.
2014. ápr. 13. 19:08
 9/14 A kérdező kommentje:
igen szerintem sem használom majd semmire de azért szívás hogy pont ilyen 2 lényegtelen tantárgyat tanító tanár "pikkel" rám
2014. ápr. 13. 19:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát szerintem senki nem fog megkövezni azért, mert ezekből négyes vagy.

Le kell szarni, tudni kell a kérdésekre a választ, nem szabad támadási felületet hagyni nekik. Ettől függetlenül mindig fognak találni, de ha jól csinálod, azok olyan csekélyek lesznek, hogy minden szavuk lepereg rólad.

Sok szerencsét:)

2014. ápr. 13. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!