Nem bírom már az iskolát. Mit tegyek?
szedd össze magad, tanulj jobban, kápráztasd el a tanárjaid
nincs olyan hogy "utál a tanár"
ez csak egy kifogás
Szerintem irreálisan látod a dolgot.
Persze mert ő kipécézett téged, ezért szívat. Szerinted ő több pénzt kap ha kiszúr valakivel? nem. Akkor miért csinálná??
Inkább netezés és ostoba önsajnáltató kérdések kiírása helyett ülj le és tanulj úgy, hogy ne legyen mibe belekötniük..
Felnőtt ember módjára kell elintézni a dolgot; meg kell nekik mondani (illedelmesen), hogy te úgy érzed, hogy negatívan diszkriminálnak (pikkelnek rád), és te ezt nagyon nem szeretnéd, szóval ha valamivel esetleg megbántottad őket, akkor az elnézésüket kéred, esetleg mondják meg, hogy mivel tudod jóvá tenni.
Ez persze csak akkor igaz, ha nem szándékosan provokáltad ki azt, hogy utáljanak; ekkor kerek perec meg kell nekik mondani, hogy hajlamos vagy a változásra, de legyenek elnézőek.
Egyetértek az előttem szólóval, kétségkívül felnőtt módon kell elintézni a problémát.
Sajnos igen vannak olyan tanárok, akik pikkelnek egy-egy diákra. Ez nem mindig a diák hibája, nem feltételük angyal mindegyik tanár sem.
Sok sikert hozzá és mindenképp beszéld meg az tanároddal, kérj segítséget az osztályfönöködtől, szüleidtől ha szükséges.
Hát szerintem senki nem fog megkövezni azért, mert ezekből négyes vagy.
Le kell szarni, tudni kell a kérdésekre a választ, nem szabad támadási felületet hagyni nekik. Ettől függetlenül mindig fognak találni, de ha jól csinálod, azok olyan csekélyek lesznek, hogy minden szavuk lepereg rólad.
Sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!