Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mit csináljak ha már nem...

Mit csináljak ha már nem bírom az iskolát de nem adhatom fel?

Figyelt kérdés
1. osztályt csinálom most egy felsőfokú középiskolában Ausztriában de annyira nehéz .20 tantárgyból 6ra állok bukásra és tele vagyok stresszel annyira félek de nem fejezhetem be mert apám megölne és olyan nehezen jutottam be ide ilyen esélyt nem adhatok fel.de olyan nehéz,hogy nem az anyanyelvemen tanulok.nincsen véletlenül valami ötletetek ? vagy tippek ?
2012. jan. 8. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
En orvosnak tanulok idegennyelven. Igazan aterzem a problemad...Erre nem lehet mit mondani, feltelezem a nyelvet alapbol felsofokon tudtad mikor kimentel,kulonben nem lennel ott,hat igen az eleg keves. En most azt csinalom,hogy halasztok 1 evet,es csak a nyelvvel foglalkozom,elem a mindennapokat,szakirodalmat olvasgatok az adott nyelven,mashogy nem fog menni neked sem. NEm mondom,hogy halassz,de nem tudsz a nyelvre is ilyen szinten koncentralni,mikor mar tanulnod kellene rajta,es nem a nyelvet,hanem a szakmad. Remelem erted mire gondolok. Mivel en ezt ateltem,ezert azt mondom mast nem tehetsz,ez van, pedig nekem meg a nyelverzekem is jo. Te hogy allsz vele? Aki nem elte at,az majd fogja irni,hogy olvass,nezz tv-t stb, de egy szinten azok mar nem visznek tul,majd az ido...mert ehhez ido kell,persze nezz tv-t csak hat ha tanulnod kellene mar az adott nyelven,pont nem arra lesz idod.
2012. jan. 9. 14:14
 2/2 anonim ***** válasza:
halassz
2012. jan. 9. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!