Igaz az, hogy Angliában az egyetemi tandíjat csak akkor kell kifizetni, ha már elvégeztük magát az iskolát és a keresetünk egy megadott összeget elér (ami azt hiszem most olyan 6 font körül lehet óránként)?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 17:45
1/1 anonim válasza:
2009-es Education nagyon ki akart csalni egy hölgy.
Nekem évi keresetet mondott, és az is külön országokra van bontva.
A magyart anno kiszámoltam itt sose érte volna el a keresetem.
Engem egészségügyi karokra akart kirángatni, de én csak orvosira lettem volna hajlandó menni, az meg nem volt náluk és akkor pénzük se úgy volt hogy kinn fenntudtam volna magam tartani/ a szüleim engem.
Amúgy ha most bevezetik ezt a felsőoktatási törvényt és kibukom mert már van 2 vizsgám valamiből akkor a britek gazdagodnak egy újabb diákkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!