Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szociális munkás szakdolgozati...

Szociális munkás szakdolgozati témája keresztény vonulattal?

Figyelt kérdés

Szociális munka szakos hallgató vagyok (II. évf, 21/L) és keresztény.

Nagyban gondolkodom a szakdolgozatom témájának megválasztásán, és még eléggé nincs kirajzolódva előttem, hogy miről is írjam.

Annyira leszűkítettem magamban az érdeklő lehetőségeket, hogy mindenképp valami pszichológiai vonatkozású témát szeretnék feldolgozni. (Ilyen kulcsszavak vannak egyenlőre a fejemben: fiatalok, kirekesztés, beilleszkedés, mentális problémák, személyiségzavarok, viselkedészavarok, identitás, önkép, társas kapcsolatok... most hirtelen ennyi jutott eszembe)

Valami olyat szeretnék, amihez tudok egy kis keresztény vonulatot, hitet felfűzni.

Tudtok nekem ajánlani valami ebbe az elképzelésbe beleillő témát?

Előre is nagyon köszönöm az ötleteket! :)

2014. ápr. 8. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Drogmentő misszió Remény pusztán Baranyában pl....
2014. ápr. 9. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Aktuális téma például a korábban önkormányzati intézmények egyházi kézbe kerülése, sok ilyen van, ahol szociális tevékenységeket végeznek, és a fenntartó az egyház lett.

De olyan témát is kereshetnél, ahol eleve egyházak, hitközségek végeznek valamilyen szociális tevékenységet, vannak ilyenek is szép számmal. Összehasonlíthatod például az ő munkamódszereiket a civil szervezetek vagy az önkormányzatiak munkamódszereivel. Ehhez el is tudsz menni interjúkat készíteni a dolgozókkal.

2014. jún. 4. 12:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

Mondjuk már választottam egyet.

'Szenvedélybetegek rehabilitációja az egyház berkein belül'

saját témával.

2014. jún. 4. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
akkor a Remény puszta beleillik a témádba:)
2014. jún. 5. 09:47
 5/8 A kérdező kommentje:

utolsó:

valóban? akkor mostmár utána nézek mi rejtőzik ez alatt a Remény puszta mögött. :)

2014. jún. 5. 10:40
 6/8 A kérdező kommentje:

vagy tudsz adni egy honlapcímet?

a reménypuszta drogmentő misszióra nem adott ki nekem semmit a Google - jó barátunk...

2014. jún. 5. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link] Remény puszta, Zsibrik:)

2014. jún. 6. 12:16
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. jún. 6. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!