Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy pszichológus lehet valódi...

Egy pszichológus lehet valódi keresztény?

Figyelt kérdés
A tudományok és egyéb 'MAGYARÁZATOK' szerint a világot nem isten teremtette...Nem szeretnék regényt írni.Én katolikus vagyok, 15 éves, kitűnő tanuló és gondolkoztam már azon hogy pszichológus szeretnék lenni, de félek hogy egy pszichológus inkább a 'tudományok, a világi dolgok' segítségével PRÓBÁL MEG gyógyítani.
2013. ápr. 12. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
erre való a pásztorálpszichológia
2013. ápr. 12. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Miért ne lehetne? Ismerek egy kitűnő pszichiáter főorvost, aki gyakorló katolikus.

Egy pszichológus nem politizál a pácienseivel.

2013. ápr. 12. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
sőt, a papok/lelkészek is részben pszichológusok.
2013. ápr. 12. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Éppen ezért kérdezem, mert szerintem a legjobban egy keresztény pszichológus tud segíteni bárkinek is. :)
2013. ápr. 12. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Ezt honnan gondolod? A budhista pszichológus már nem is lehet jó? Vagy egy mohamedán? ugye, ezt te sem gondolod komolyan?

Egyébként pedig, ha a pszichológusom elkezdene istenről papolni, abban a pillanatban keresnék másikat.

2013. ápr. 12. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, de a pszichológia egy tudomány, oda ne keverje a vallást.
2013. ápr. 12. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
Szét kell választani a kettőt. A pszichológus ott kezdődik, hogy nincs benne előítélet a klienssel szemben. Amit írsz, az marhaság, de még van időd ráébredni.
2013. ápr. 12. 23:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát pont ezt kérdeztem...szal nem igazán
2013. ápr. 15. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!