Fizika szakra tényleg autisták meg antiszociális emberek járnak, akik nagyon tehetségesek?
Figyelt kérdés
Elnézést, ha egy odajáró, vagy annak ismerőse olvassa, nem akarom megbántani őket, csak ez a lényege a kérdésemnek. Nyilván nem jelenthetem ezt ki, hiszen ha tudnám, hogy ilyenek járnak oda akkor nem is kérdeztem volna meg.
A lényeg az, hogy én ilyeneket hallottam, valamint így is képzelem el. Nem sokára továbbtanulás és gondolkodtam ezen a szakon, csak nincs elég önbizalmam hozzá, meg nem is vagyok autista, aki csak fizikából jó, de abból nagyon. Van valami tapasztalat erről?
2014. ápr. 5. 19:30
1/6 anonim válasza:
Nem. Egy osztálytársam rendkívül tehetséges fizikus lett. Középiskolában nagyon barátságos, vidám gyerek volt. Egy szép barátnővel.
4/6 anonim válasza:
Ha átfogalmazzuk, hogy fizika szakon előfordulnak nagyban introvertált, enyhén viselkedészavaros és részben antiszociális emberek, akkor máris helyes az állítás. De az ő arányuk sem nagy, talán 5-10%. Nagy tehetség? Talán, de ez önmagában nem elég, hogy elvégezzék az egyetemet, ahol kommunikálni és dolgozni is kell az eredményekért.
5/6 anonim válasza:
Én szegeden tanulok és elég sok fizikus haverom van, akad olyan is aki már mesterre jár, tanárnak készül. Akit a koliban az egyik legjobb barátomnak tartok az is fizikus, most kezdte. Mindig együtt vedelünk és élete is van nem befordult. Csajozik, kockul, bulimániás, és igen igényes. Szóval csatlakozom az előttem szólókhoz, max 5-10 % az ilyen ember, aki beforgott autista. A fizikusokat általában úgy kell elképzelni mint a baromi okos mindig életvidám és tréfálkozó fickókat akik folyton mosolyognak. Tényleg olyanok. És hogy mennyit isznak.....
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Tényleg sokat segítettetek! :)
Várom a további kommenteket is, ha valaki úgy gondolja, hogy hozzászól. :)
2014. júl. 31. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!