Ha 87 igazolatlan órám van mi fog történni?
Figyelt kérdés
Jeles tanuló vagyok, de irtózom az emberektől és a közösségtől. Sokat piszkálnak plusz én is utálom magam, mindennél jobban. Úgyhogy elkezdtem lógni. Tavaly szereztem igazolást mindig (235 óra) de az orvosnak elege lett belőlem. az átlagom nem lett viszont szerencsére rosszabb. Több hete nem járok be, anya nem is sejti, az osztálytársaimmal pedig mégcsak nem is tartom a kapcsolatot. De úgyis kiderül, .ert a tanárok sejtik mi a hézag meg a többiek is beköptek sztem.2013. okt. 23. 15:26
1/23 anonim válasza:
Menny suliba szarj le mindenkit
2/23 anonim válasza:
akkor legyél inkább magántanuló, de ezt ne folytasd, amit most csinálsz
3/23 anonim válasza:
200 óra után van, ahol már nem mehetsz vizsgázni, hanem automatikus évismétlés. Vagy az lehet h 250 v 240 után van? Meg hát ilyen családi pótlék cuccost valami 11 óra után megvonnak, v nemtom, nálunk volt valami 11 elmulasztott óra utáni fenyítés is, lehet, h osztályfőnöki figyelmeztetés, mégha az késésekből gyűlt is össze. Nemtom. Ja várjál, mintha 30 után vonnának meg valami támogatást, akkor valami intő volt minálunk 11 igazolatlan óra után.
4/23 anonim válasza:
Magántanulónak kéne lenned, ahogyan már írták feljebb.. Ezzel már rég megoldottad volna a problémát, és a szüleidet sem b_sznád át közben... Amúgy velük cseszel ki a legjobban, mert őket fogják elővenni, amiért te nem jársz iskolába. Mivel tanköteles vagy (gondolom még az vagy), ez a kötelezettséged a szüleidet terheli. Megvonják a családi pótlékot, stb. Én a helyedben kitálalnék a szüleimnek, mielőtt mástól tudják meg...
5/23 anonim válasza:
Mindenképpen beszélj a szüleiddel, mert 87 igazolatlan órát már nem fognak szó nélkül hagyni, hamar ki fog derülni.
Mondd el nekik őszintén, h mi a helyzet veled, első lépésnek intézzétek el a magántanulói státusz, majd pedig a gyermekpszichológust. Ez nagyon fontos, mert az emberektől/közösségtől való irtózás mindenképpen megoldandó probléma, ami magától nem biztos, h meg fog oldódni, sőt, ha nem léptek, lehet csak rosszabb lesz. Ha azonban most nekifogtok, jó eséllyel teljesen rendben leszel, ameddigre egyetemre mész, vagy munkába állsz.
6/23 A kérdező kommentje:
de úgy tudom, magántanulónak lenni drága...
2013. okt. 23. 18:46
7/23 anonim válasza:
mi fog történni? térdelés nyalóka térdelés hurkatöltés ilyesmi a 99 luftballon refrénjének a ritmikája szerint ütemezve, egyébként erre mit lehet mondani? Nem szereted az osztálytársakat,iskolatársakat, akik lényegében gyerekek, magadat sem te is az vagy, legyél magántanuló, vagy érzelmileg gyúrj egy kicsit.
8/23 anonim válasza:
A magántanuló nem egyenlő azzal a személlyel, aki magántanárhoz jár... Magántanulónak lenni annyit jelent, hogy nem kell bejárnod az órákra (pontosabban általában be sem járhatsz), otthon magadtól (vagy opcionálisan, ha akarod, magántanárral..) megtanulod az anyagot minden tárgyból, és csak jegyeket szerezni, vizsgázni mész be az iskolába. Ezt ha tényleg jó tanuló vagy, nulla forintból lehet megoldani.. :)
9/23 anonim válasza:
Még mindig jobb akkor "magántanulónak" menni,
mint estire
10/23 A kérdező kommentje:
mi az hogy estire?:o amúgy 15/L vagyok és most kezdtem a gimit
2013. okt. 24. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!