Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha 87 igazolatlan órám van mi...

Ha 87 igazolatlan órám van mi fog történni?

Figyelt kérdés
Jeles tanuló vagyok, de irtózom az emberektől és a közösségtől. Sokat piszkálnak plusz én is utálom magam, mindennél jobban. Úgyhogy elkezdtem lógni. Tavaly szereztem igazolást mindig (235 óra) de az orvosnak elege lett belőlem. az átlagom nem lett viszont szerencsére rosszabb. Több hete nem járok be, anya nem is sejti, az osztálytársaimmal pedig mégcsak nem is tartom a kapcsolatot. De úgyis kiderül, .ert a tanárok sejtik mi a hézag meg a többiek is beköptek sztem.

2013. okt. 23. 15:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
esti iskola az azt tudja, de oda asszem csak 16 éves kortóé lehet menni, vmi ilyen rémlik, de én nem tudom; na szóval az olyan, hogy hetente kétszer kell bemenni, du. fél 3kor kezdődik az első óra vagy tudomisén, és akkor egy nap van 8 óra v nemtom hogy van, most vmi ilyen félinfokból ,amit tudok v inkább dereng, most abból írtam valamit:)
2013. okt. 24. 20:28
 12/23 anonim ***** válasza:
30%
Ezt ne csináld. Nálunk úgy van, hogy 10 igazolatlan óra után levelet küldenek a szülőnek, 50 után pedig megvonják a családi pótlékot. De próbálj igazolást szerezni másik orvostól esetleg ellenőrzőbe anyud nevébe igazolj három ellógott napot az olyan 21-24 óra szóval lényegesen kevesebb lesz. De mondom inkább legyél magántanuló, vagy járj be és sz.rj le mindenkit. Énis most kezdten a sulit és mindenki nagyon szemét, pár kivétellel de nem lógok csak simán letolok egy napot.
2013. okt. 28. 23:03
 13/23 anonim ***** válasza:
Sajnos ha van ez a fóbiád, estin is elő fog jönni és úgyanúgy nem megy be majd az ember, akkor meg a sok szabadidő lesz a gond pluszban. Tapasztalat, de a legrosszabb hogy a későbbi életben is kihatással lesz, munka stb. Tenned kell valamit mert nem fog elmúlni csak roszabb lesz. Ha gond lesz az igazolatlanokból, úgy tudod majd megúszni hogy dokihoz kell menned (pl valami pszichiáter szerűséghez kell hetente bemenni, vagy 2naponta, pár héten át) persze ekkor már suliba nem kell mellette. Ezzel igazolódik hogy mi a problémád és nem lesz bírság stb. A lényeg, kérj segítséget! Minél hamarabb, és minden megoldódhat.
2013. nov. 4. 06:44
 14/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...valószínűleg azt fogom tenni amit az utolsó mond. kiderült hogy ez ilyen családi vonás hogy magánykedvelők vagyunk és tömegiszonyunk van.
2013. nov. 4. 21:26
 15/23 A kérdező kommentje:
ajjaj..anya megtudta. nem igazá akar megérteni és szomorú és nagyon mérges egyszerre..
2013. nov. 5. 15:08
 16/23 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam, ha van kedved írd majd le a fejleményeket.
2013. nov. 6. 17:52
 17/23 A kérdező kommentje:
anya azt mondta hog drága a pszochológus az iskolai meg egy évben háromszor nön csak. hétfőn mennem kell megint. már rosszul vagyok és görcsben áll a gyomrom..asszem meg fogok őrülni
2013. nov. 8. 19:38
 18/23 anonim ***** válasza:
Jah persze tök logikus a spórolás fontosabb mint a mentális egészéged.
2013. nov. 8. 20:01
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez baromság! Akkor menjetek el normál tb rendelésesre. Az ingyenes, de lehet időpontot (sőt biztos) kell kérni.

Anyukád úgy látszik nem veszi ezt komolyan...és ez nagy hiba. A társaid gondolom most pláne piszkáltak hogy mióta nem voltál...

Esetleg van egy könyv könyvtárban nézz utána, rengeteg hasznos infó van benne,Szorongás, fóbiák, pánik

Renau Z. Peurifoy - Hogyan legyünk úrrá félelmünkön

De ez nem megoldás, MINDENKÉPPEN beszélned kell pszichológussal, keress utána a környékeden hol van rendelés és menj el mielőtt még nagyobb bajok lennének...

2013. nov. 9. 10:05
 20/23 anonim válasza:
Ó csesszemeg én 1 k#rv@ órától ofőt kaptam -.-
2013. nov. 21. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!