Sűrgős, hogyan legyek magántanuló, ha antiszociális vagyok?
Figyelt kérdés
irtózom az emberektől és a közösségtő. azt hittem ha új suliba megyek változni fogok de csak rosszabb lett. nagyon nehezen kerültem be és mama iszonyúan kiakadna ha megtudná,ott akarom hagyni meg mármeg ez se tetszik. ezért úgy gondoltam , lehetnék magántanuló, amúgy is mindig hozzáteszek magamnak az anyaghoz. rengeteget hiányzok,mertnem akarok emberek közé menni, már elég sok igazolatlanom is összegyűlt. hogy mondjam el ezt ittho? ismerem a családom, szó se lehetne róla, hogy itthon tanuljak,mégis úgy érzem ez lenne a megoldás.2013. nov. 3. 16:40
1/3 anonim válasza:
nem lenne jó ötlet. Akkor mégjobban magadba fordulnál. Mi a problémád az emberekkel?
2/3 A kérdező kommentje:
lehet hogy hülyén hangzik de túl sokan akarnam barátkozni velem. állandóan beszéltetnek meg kérdezgetnek. annyira jól érzem magam mikor egyedül vagyok hogy ki se lehet fejezni. neten nagyon sok barátom van és szerete is őket de a valóságban inkább egyedűl lennék. meg nekem azt mondta egy ismerősöm hogy inkább legyek magántanuló mintsem lógós,már rég megoldottam volna a problémám. meg hogy özbe járhatnék pszichiáterhez az tudna segíteni és mire dolgoznom kell vagy egyetemre menni kigyógyulnék
2013. nov. 3. 21:43
3/3 anonim válasza:
akkor vagy túl jól nézel ki vagy túl jó fej vagy... szerintem 1 emberrel barátkozz és ennyi a többivel ne foglalkozz, lehet magadban is ellenni az osztályban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!