Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Esti tagozaton jár családi...

Esti tagozaton jár családi pótlék? Árvasági? Özvegyi nyugdíj?

Figyelt kérdés
Esti tagozatos (nem levelező) gimnáziumba járok érettségi tanfolyamra (19éves vagyok) és azt mondták igényelhetek családi pótlékot? De most össze vissza varriálnak. 8órába be vagyok jelentve, dolgozom ez jelent valamit? Elvileg 4 hónapig akkoris kellene kapnom. Olyanok válaszát várom elsősorban aki biztosan tudja a választ, illetve hasonló helyzetben van. A központban azt mondták jár. ha anyával egy lakcímen élek akkor én igényelhetem cvsak ha külön anya is, és így az özvegyit és az árvaságit is. De anyu családi adókedvezményt szeretett volna igényelni de a falu polgármesteri hivatalában azt mondták nem kaphatok családit, mert nem nappalin vagyok. De ugy olvastam alanyi jogon jér 21áves koromig estin is. A bejelentett lakcímen anyával egy címen van de az ideiglenes nem. Valaki van ezzwl még így?
2014. márc. 23. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam,illetve olvastam itt is,hogy estin nem jár.
2014. márc. 23. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!