A tanárom elvette az Iphone5s-emet már 2 hete nem adja vissza!?
Figyelt kérdés
Nem kapcsoltam be a telefonomat óran sem veszem vagy vettem elő csak a zsebemből a táskámba akartam berakni de mielött beraktam volna ide jött és elvette a kezemből?!?!? Berakta táskájába és mondta : "majd hétfőn vissza adom"de azóta 2 hét telt el és a szüleim is bementek hogy adja vissza de mondta most nincsen nála majd vissza adom jővő héten, Ez lesz a 3. Hét és ha ezen a héten nem adja vissza a telefont fel jelentjük,(eskü nem kamu kérdés) szerintetek?2014. márc. 5. 19:17
1/25 Danisk8 válasza:
Meg is érdemli. Nekem a deszkámat vették el mindig de mostmár kitépem e kezükből és azt mondom hogy ez magán tulajdon. Ez általában beválik max. beírnak
2/25 anonim válasza:
mi az, hogy szerintünk? mi a kérdés? a telefon nem iskolába való, gondolom nem először látta, hogy nyomkorászod. amúgy is, gondolom gimis vagy max, oda minek iphone? persze ez már nem az én dolgom. ha megadod az iskolád nevét, meg a tanérért, szívesen felhívom telefonon. az ilyen dolgokat értelmesen kell megbeszélni.
3/25 anonim válasza:
ja, és azt nekem véletlenül se próbáld meg elmagyarázni, hogy "ki volt kapcsolva". nyilván. :D
4/25 A kérdező kommentje:
Nem nyomkodom és csak iskola után használom egyépként be lehet vinni, De most egy 200. 000ft-os telofonrol van szo!
2014. márc. 5. 19:42
5/25 A kérdező kommentje:
Ez amugy már lopás
2014. márc. 5. 19:44
6/25 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy kivan kapcsolva
2014. márc. 5. 19:45
7/25 anonim válasza:
Nem kell feljelenteni, addog kell "emlékeztetni", amíg vissza nem adja. Minden nap szólj neki, majd rájön, hogy nem tarthatja meg. Egyébként az úgy kell neked hozzászólóknak üzenem, hogy a tanárnak nincs joga elvenni a személyes tulajdont, a maximum, amit megtehet, hogy a tanítási nap végéig elteszi, és csak az órák után adja vissza, de ezt is csak akkor, ha benne van a házirendben. Haza viszont semmiképpen nem viheti, hiszen nem az övé, tehát nem hivatkozhat arra, hogy nincs nála.
8/25 A kérdező kommentje:
Pedig otthon van nála... még segítsetek hogy mit csináljak létszi(köszi a válaszokat amit írtatok eddig)
2014. márc. 5. 19:51
9/25 anonim válasza:
Nem azt kell megkérdezni, hogy mikor adja vissza, hanem még az elején bocsánatot kellett volna kérni.
Most már ne hagyd magad ha az elején nem mertél elé állni és bocsánatot kérni..
Amint visszakapod, azután jobban vigyázol majd.
Amúgy nem hiszem h sose nyomkodod és csak úgy elvette.
Amúgy feljelentés előtt inkább az igazgatóhoz kellene bemenni.
10/25 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy kis porbafingó gimis suttyónak minek 200K-s telefon, amikor nekem egyetemistaként, úgy hogy komoly szakmai alkalmazásokat futtatok rajta elég a szimpla Samsung Ace 3 ami csak 50K...
Á biztos nem használod órán... a kutya megveszne ha ezt bevenné.
Egyébként küld be érte a szüleidet, nekik köteles a tanerő kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!