Szerintem még 2 nap és felvágom az ereimet, az érettségi miatt. Mit tehetnék?
Nem bírom egyszerűen. Annyira félek, hogy nem fog sikerülni...
Feszült vagyok mostanság, egyszerűen nem megy a tanulás, de, ha mégis belekezdek órákig csinálom, mert csak a magolás megy. Az írásbelire kéne többet tanulnom, mégis annyira idegesít, hogy nem tudom a szóbeli tételeket, hogy inkább csak azzal foglalkozok (160 tételem van). Mire egy 5 tételt megtanulok mindegyik tantárgyból, már éjfél elmúlt. A tanárok állandóan ijesztgetnek, hogy nem fogok tudni leérettségizni, az iskola meg nagyon sok mindenbe keresztbe tett az osztálynak ahova járok- emiatt is frusztrált vagyok.
Az egyetemből már kezdek kiábrándulni, egyébként sem vesznek fel oda ahova akarok, talán jobb lesz ha, megyek utcát seperni.
Tudom, elolvasva egy hisztis, ostoba libának tűnők, aki csak sajnáltatni akarja magát, de már kész vagyok. Utálom az egész érettségit, bármivel jobban foglalkoznék mint ezzel.
Mit csináljak, hogy jobb legyen és menjen a tanulás? Adjatok vmi tanácsot kérlek!
Uhh, kicsit hosszú lett, bocsánat.
Köszönöm utolsó, aranyos vagy, bár én most az egyetemi évekről nem nagyon álmodozom.
Egyébként az első a Pázmány, de az ELTE-t akartam volna.
"Mivel fel vagyok mentve matekból, azért azzal nem kell foglalkoznom."
Már írni sem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!