E-felvételi hitelesítés?
Annyi lenne a kérdésem,hogy ha én a hitelesítésnél a hitelesítő adatlap kinyomtatását választom (tehát a postai megoldást),akkor nem probléma e az,hogy magát a hitelesítő adatlapot csak február 15.-e után tudnám kinyomtatni?Illetve akkor még ki tudnám egyáltalán nyomtatni?
Az tiszta sor,hogy 23.-ig kell elküldeni,de mi van ha 15.-e után nem tudok belépni az e-felvételire és kinyomtatni?
Nem vágom a dolgot sajnos. Te e-felvételinél online fizettél vagy banki tranzakciót választottál?
Én utaltam folyószámláról, feltöltöttem a felvi-re az igazolást és hitelesítettem. Akkor aztán még nyomtassam ki aláírjam és küldjem el 23-ig? :O
Nah közbe találtam egy ilyet,itt elég konkrétan leírja (felvi.hu)
"A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2014. február 23-ig kell hitelesíteni, ami történhet Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületről letölthető hitelesítő adatlapot kinyomtatva, aláírva az Oktatási Hivatal 1380 Budapest, Pf. 1190 címére beküldve."
Szóval ha te ügyfélkapunk csináltad akkor nem kell a nyomtatással bajlódni.Nekem azért kellett mert nincs ügyfélkapum.
Éértem. Én még mindig stresszben vagyok,h minden okés-e. A hitelesítés opció még mindig szürke kérdőjeles,amitől kiver a frász...:D Külföldről kellett mennem ügyfélkaput nyitni,+befizetni aztán,stb. Már hihetetlen,h kész van.
De neked is az ügyfélkapuval egyszerűbb lett volna, 3 perc az okmányirodában és kész. Mennyi fáradtságot megspóroltál vna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!