E-felvételi hitelesítés probléma. Küldjem újra?
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a hitelesített jelentkezést, hogy jelzi az e-felvételi rendszere? A jelentkezés főbb pontjait leíró "menüsor"-ban a "Hitelesítés folyamatban" pontig minden zöld. Majd a zöldek után jön egy "Hitelesítve" felirat, ami sárga. A listában is minden zöld, kivéve az "Ellenőrzés és hitelesítés" pont, mert az kérdőjeles és szürke.
Namármost, a hitelesítő lapot kinyomtattuk és elküldtük január végén(!!!) és nézem minden nap, de nem jövök rá, mi van. Infót nem írnak, hogy küldjek új lapot. Elkeveredhetett a postán? Érdemes lenne újraküldeni?
Köszi előre is!
Húúúú, köszi :D Rémlett, hogy olvastam ezt az infót, de másodjára nem találtam meg, gondoltam megkérdem.
Ha gond lenne a hitelesítő lappal, akkor szólnának, ugye? Vagy febr. 15-e után szólnának, ha gond lenne és akkor lehetne újraküldeni is baj esetén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!