E-felvételi, hitelesítés utáni módosítás lehetséges? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Most jöttem rá, hogy pl. a törit, irodalmat át kellett volna írnom történelem és társadalomismeretre, illetve az irodalom, tánc és drámára. Ilyenkor mi a teendő?2014. febr. 11. 21:52
1/5 anonim válasza:
A társadalomismeret nem egy önálló tantárgy? Az irodalmat pedig miért kell átírni tánc és drámára? Az így kötelező érettségi tárgy: magyar nyelv és irodalom.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért mert az én bizonyítványomban így szerepel, és külön írta hogy a tényleges tanult tárgyak nevét írjuk, csak efölött elsiklott a szemem.
Illetve azt akarom még kérdezni, hoyg tegnap netbankon keresztül utaltuk a pénzt, és a feltöltendő dokumentumokhoz, az eljárás díjához nem tudom mit kéne feltölteni, így viszont továbbra is azt írja, hoyg hátralékom van. Szóval akkor oda mit kell feltölteni? És attól hoyg azt írja hátralékom van, bár kifizettem már, érvényes lesz a jelentkezés?
2014. febr. 12. 07:18
3/5 anonim válasza:
Ha ügyfélkapuval csináltad akkor ugyanannál a menüpontnál csak egy kattintás, a visszavonás, aztán mikor módosítottad újra hitelesítsed!
4/5 anonim válasza:
Tortenelembol fogsz erettsegizni, az a lényeg. Hivatalosan kb. majdnem mindenki 'Történelem és allampolgari ismeretekbol' erettsegizik, de még az oktatási hivatal honlapján is csak történelemkent emlegetik ezt. Ezen ne fájjon a fejed.
5/5 anonim válasza:
Én oda egy printscreent töltöttem fel, amin látszik, hogy bank teljesitette az átutalást az oktatasi hivatal felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!