Másnak is van problémája a felvi hitelesítéssel?
Figyelt kérdés
Kinyomtattam a hitelesítő adatlapot,elküldtem már egy hete de még semmilyen választ nem kaptam...Lehet hogy nem érkezett meg ? Vagy egyszerűen feb 15. vagy vége fele fogják hitelesíteni?Hogyan működik ez ?2014. febr. 11. 10:44
1/9 anonim válasza:
Ajánlottként adtad fel? Amúgy gondolj bele, kb 100000 ember fog felvételizni idén is, nem megy olyan gyorsan az ügyintézés. :-)
2/9 A kérdező kommentje:
Igen ajánlottan,hát reménykedek,nem akarok kicsúszni az időböl :(
2014. febr. 11. 12:16
3/9 anonim válasza:
Február 15 után kezdik átnézni az addig beérkezett leveleket. :)
4/9 anonim válasza:
azt írták a tájékoztatóban, hogy nem azonnal fog megjelenni a hitelesítés a személyes oldalon.
5/9 A kérdező kommentje:
Már három hete feladtam,és már 19.-e van nem 15. .. úgy tudom 15.-től kezdik feldolgozni de még semmi eredményt nem kaptam..
2014. febr. 19. 18:07
6/9 anonim válasza:
Közel 100.000-en jelentkezhettek újfent a felsőoktatásba, és még csak 3 nap telt el, nem hinném, hogy hétvégén is dolgoztak...
NYUGI! Majd ha 2 hét múlva sem lesz hitelesítve, akkor kezdhetsz aggódni, addig teljesen felesleges.
7/9 A kérdező kommentje:
Jó..2 hét múlva kifutottam az időböl akkor már hiába vergődök..elméletileg most hétvégén is dolgoztak ki is volt írva felvi.hu-n
2014. febr. 19. 21:38
8/9 anonim válasza:
Nálunk is 20-ból eddig kb 1 embernek jeleztek vissza, hogy hitelesítették, nekünk még a fizetésnél is hátralékot ír ki. Szóval nem vagy egyedül
9/9 A kérdező kommentje:
Nah most már engem "lehitelesítettek" a fizetésre jól tudom sokáig fog hátralékot írni,az később zöldül ki :)
2014. febr. 22. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!