Mikor derül ki pontosan az idei középszintű informatika szóbeli érettségi időpontja?
Figyelt kérdés
Egyelőre mindenhol csak az szerepel, hogy június 16-27. között lesz. Ez iskolánként változó lehet?2014. febr. 8. 15:04
2/6 anonim válasza:
Alapesetben az összes középszintű érettségi egy napon van adott embernek. (Viszont egy osztály több napig is megy ezért)
Nekünk a pontos időbeosztás írásbeli megtekintésen derült ki és ha jól tudom általában az osztályfőnök osztja be, tehát tőle lehet kérdezni, hogy bármi terv van-e már még ha nem is végleges. Nálunk pl. már viszonylag előre lehetett tudni, hogy a második héten lesz a mi osztályunk.
3/6 anonim válasza:
Ez mind igaz, de hozzáteszem, hogy a szóbeli beosztás csak az első vizsganap reggelén végleges és hivatalos, ugyanis az elnöknek is rá kell bólintania. Általában nem szoktak beleszólni.
4/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem pont az informatikát, mert előrehozott érettségiről van szó. Már az is jó lenne, ha azt tudnám, hogy kb. mikor tudom meg a biztos időpontot a szóbelire vagy azt, hogy ki osztja be. Igaz ugyan, hogy június vége még csak a nyár eleje, de csak akkor lenne lehetőségem nyaralni menni. Ezért szeretném tudni az időpontot minél előbb.
2014. febr. 8. 20:33
5/6 anonim válasza:
Elhiszem, hogy szeretnéd, de mégsem fogod tudni. A kérdéseidre már itt van fentebb a válasz. Próbálj érdeklődni a igazgatóságon, hátha tudnak valamit.
6/6 anonim válasza:
Egyébként igen, erre még nem kaptál választ: iskolánként változó lehet. Általában az időszak elejére teszik. De hogy az előrehozottakat beosztják valamelyik végzős osztályba vagy külön előtte vagy külön utána lesznek, azt nem tudhatjuk, talán még ők sem. Még a jelentkezés sem zárult le! Az igazgató osztja be a csoportok sorrendjét, de a csoportokon belüli sorrendet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!