Emelt informatika érettségi, felkészülés?
Annak a véleményét várom aki már megcsinálta.
Mit gondol mennyire volt nehéz?(Mivel volt sok gondja? stb.)
Hány % lett?
4 hónap egy erős közepes szintről elég elérni egy min. 60%-os eredményt? Persze sok gyakorlással,inkább a programozással van még csak gondom.
Még amik nehézséget szoktak okozni ahogy hallottam azok a grafikus dolgok (azokat könnyeden oldom meg bármilyen nehéz is legyen, nem véletlenül szeretnék majd olyan irány felé orientálódni. Megnézegettem a volt érettségiket azokból mind ment elsőre,nagyon rövid idő alatt hibátlanul)
Programozást most nézegetem,tanulgatom.Mondhatni eljutottam olyan szintre hogy ciklusok..(tudom hogy az még 0 :D) azonban kitartó vagyok és megszeretnék felelni a vizsgán.
Szerintetek sikerülhet felkészülni egyedül is? Heti 1x februártól van esélyem egy tanárral is konzultálni.Ő is segíthet de csak heti 1x sajnos.
Tavaly annyi volt a grafika hogy Paintban a helyére kellett húzkodni az elemeket. Erre annyira ne alapozz, hogy ebből meglesz:D
93% lett az emeltem, ha 4 hónap alatt sokat gyakorolsz akkor szerintem lehet hasonlót elérni (előrehozott érettségiként). Programozásból van aki magától fel tud készülni, van akinek kevés a heti 1 óra magántanár. Excel, Access is menjen, Word-höz meg csak pár ikont kell bemagolni.
Persze nem arra megyek hogy meglegyen,mivel nem véletlenül akarom lecserélni a közepesen elért eredményem,hanem min. 60% körül szeretnék.
Nem alapozok arra mert tudom abból nem lesz meg a 60%-om :D
Gyakorolni elég sokat fogok,mondhatni napi szinten.
Szóbelitől se félek.
Csak a programozástól.. mert elég sok pont,és nem a legkönnyebb dolog a világon.
A most őszi érettségiben meg egyáltalán nem volt grafika.
A programozás nem a legkönnyebb, de a legszórakoztatóbb része az egésznek. Sokkal jobb, mint a Wordben igazításokkal pepecselni. Ha heti egyszer mész tanárhoz, akkor kérd meg, hogy mutassa meg a fontos tudnivalókat, és adjon rá gyakorló feladatokat. Fel lehet építeni blokkokból. Alapvető adatszerkezetek, vezérlési szerkezetek, szövegkezelés, beolvasás file-ból és kiírás file-ba, ilyenek. Ezeket a fő témákat körül lehet járni pár hetes blokkokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!