Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 6. sikertelen vizsga után...

6. sikertelen vizsga után kirúghatnak az egyetemről? 2012-ben kezdtem. (tanulmányi szerződés) Bővebben lentebb!

Figyelt kérdés
Lényeg ma megbuktam 6. vizsgán a Debreceni Egyetem Egészségügyi karán, és arra lennék kíváncsi,hogy most automatikusan kirúgnak a suliból, vagy simán áttesznek költségesre.

2014. febr. 7. 16:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, de eddig nem tudtam, hogy lehet ennyire utólagosan is beadni kérvényt. A 3 félévet biztos buktam, nem is ezzel lenne a gond, mert a szak 7 féléves, csak azt nem tudom, hogy a visszafizetés, hogy működik, mivel államilag támogatott voltam, újra felvételivel meg pontok alapján szerintem biztos felvennének, mert bőven 300 feletti volt a pontom. Csak ha most megszüntetik a jogviszonyom emiatt, akkor kérik a diákhitelt is meg a 3 félévért a pénzt. Viszont én tényleg csak ebből az egy tárgyból vizsgáztam, a többiből egyáltalán nem.
2014. febr. 9. 15:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Az is nagyon jó lenne ha áttennének legalább fizetősre a kérvény után. Hétfőn megyek a dékánhoz, remélem bent találom, mert személyesen szeretnék vele beszélni, mert a kérvény még lehet nem is kerül hozzá...
2014. febr. 9. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha újrafelvételizel és felvesznek újra lesz jogviszonyod, szóval a diákhitelt nem kell elkezdened törleszteni. Azt mire vetted fel? Ha áttesznek költségtérítésesre lesz miből fizetned?

Nem biztos, hogy engedélyezik, hogy maradj, ezt tudd, de próbáld meggyőzni a dékánt hátha.

2014. febr. 9. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!