Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » S. O. SEste érettségire...

Cscc kérdése:

S. O. SEste érettségire szeretnek menni érdeklődnek hogy van rá esélyem hogy fel vegyenek? és a 9 osz meg van hány év alatt végzem el?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok esti érettségire szeretnek menni A 9. osztályom meg van de a 10 . osztalyba bele késztem de sok hijanyzas miatt kirúgtak . Családi okok miatt és sok más is . Sokat hiányoztam 9ben is bugtam 2szer nem voltam osztályhoz ható . A 9. osztalyt le raktam osz. vizsgazal .10 oszbe bele késztet de kirugtak sok hiányzás miatt . Este érettségire szeretnek menni érdeklődnek hogy van rá esélyem hogy fel vegyenek? és a 9 osz meg van hány év alatt végzem el? (10,11,12)

2014. febr. 2. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy telefonról írsz, mert különben nem javaslom az érettségit. Főleg a magyar nyelvtannal lesznek súlyos problémák.
2014. febr. 2. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:

1-es: A telefon nem mentesíti a hibák miatt! Bugtam??? Este érettségire??? Ma este, vagy mikor gondoltad? Se fogalmazni, se helyesen írni nem tudsz! A 10, 11, 12. osztályt ezzel a tudással kb. 10 év alatt végeznéd el!

" 10 oszbe bele késztet de kirugtak sok hiányzás miatt ." Mi van??

2014. febr. 2. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
hijányzás (?) -
2017. febr. 9. 00:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Helyesen

belekezdtem

2017. febr. 9. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!