Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Végzősök! Ki mikor kezd el...

Végzősök! Ki mikor kezd el tanulni az érettségire?

Figyelt kérdés
Egyik (nagyon tanulós) barátnőm azt mondta, ő a téli szünet után nekifog a tételek kidolgozásának, a tananyag átnézésének 9.-től a 12.-esig. Ti mikor kezditek, mikor szokták elkezdeni? Nem akarok lemaradni, de én januárban még nem fogok bele, mert úgyis csak elfelejteném...18/L
2014. jan. 5. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor kedved van, hozzá, de az írásbelik után lesz bő 1 hónapod megtanulni, az az idő pedig, több, mint elég (az írásbelire úgy tudsz készülni, hogy régebbieket megírsz, mást nagyon nem tudsz).
2014. jan. 5. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy tantárgyból emeltezek (biosz), egyelőre azzal kezdtem el kicsit többet foglalkozni. A többiből órán is foglalkozunk néha érettségis feladatokkal meg beszélünk a tételekről, azzal még külön én se fogok foglalkozni egy ideig. :D

2014. jan. 5. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:

3 erettsegi tantargyam maradt. Emelt torire atnyalazom a 4 konyvet, mar el is kezdtem tanulni. Majdnem vegeztem a 9.-es konyvvel. Majd elkezdem toltogetni a feladatlapokat.

Matekbol es magyarbol elozo evek feladatsoraival gyakorlok. Nem nezek at semmit.

Szobelire irasbeli erettsegik utan keszulok, kidolgozni nem dolgozok ki semmit mert felesleges idopocsekolas szamomra.

2014. jan. 5. 23:08
 4/6 anonim válasza:
ha az számit én tavaly érettségiztem 1-1 tételt átnéztem de untam majd ráér az úgy voltam vele aztán irásbelik előtt minden tárgyra 1-1 napot szántam meg szóbelik előtt kb 3-4-5 napot végig tanultam kb alvás nélkül:D és jobb érettségit csináltam mint az osztály 90% a. mondjuk matekból meg angolbol versenyekre jártam szóval azt nem kellett tanulni. én tudtam pl magamról h ha megtanulom a törit meg magyart annyira nem érdekel h pár hónap alatt elfelejtem. úgy h azt gondold végig mennyi ideig emlékezel a dolgokra és annyival előrébb kezd
2014. jan. 6. 04:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is már csak a három kötelező tantárgy maradt középszinten.

Az írásbelikre kb. most akartam elkezdeni készülődni (minden hétvégén egy régebbi érettségik megírok), de magamat ismerve, csak halasztok :D Amúgy az írásbelin nem is kell görcsölni... Törinél tudni kell használni az asztalt (de azért ide kell a legtöbb tudás), magyarnál gyakorolni kell a szövegértést és tudni kell írni, matek az meg vagy megy valakinek, vagy nem. Tény, hogy az utóbbira kell a legtöbbet gyakorolni.

A szóbelivel meg bőven ráérsz májusban. Persze, nem hátrány, ha addigra már megvan az összes tételed kidolgozva.

18/l

2014. jan. 6. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy válaszolok, tavaly érettségiztem.

Szóbeli előtt 1 hónappal kezdtem el tanulgatni, tételek kidolgozni ( jó, mondjuk a felét már megcsináltuk órákon), írásbelire sem készültm különösebben, eljártam az előkészítőkre és ennyi.

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy túllihegik az érettségit, pedig egyáltalán nem kell, higgyétek l. Persze ha nem tanultok, megbuktok, ez egyértelmű, de azért nem kell megszűnni létezni, mert érettségi van.

2014. jan. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!