120 tétel májusig az érettségire! Hogyan osszam be?
120 tételem van összesen, abból 73 van meg eddig és 35-öt tudok.
Nagyon kevés időm van, sok mindent kell itthon is csinálnom, félek hogy nem lesz elég időm tanulni rendesen az érettségire. :/
Hogyan osszam be az időm? Egyáltalán lehetséges hogy mindenből minimum 4-es legyek?
Matekból, töriből, irodalomból, németből, rajzból és számvitelből fogok most májusban érettségizni. Tavaly előrehozottként megcsináltam a földrajzot. Arra fordítottam minden energiámat, de így is 4-es lett, mert az írásbelim nem lett a legjobb, viszont a szóbelim 100%-os lett. Jó lenne ha a többi tárgy is minimum ilyen jó lenne. Köszi a válaszokat! :)
Ha félsz hogy nem fogod tudni megtanulni, azt javaslom hogy a két felvételi tágyadra koncentrálj, azoknak a tételét tanuld meg először, aztán jöhet a többi.
És akkor a duplázós pontszámításnál nem lehet semmi baj. :)
valamint ha tanultál 4év alatt vmennyit is, akkor nem lehet túl nagy probléma.
nekem a magyar, és a töri volt a felvételi tárgyam, a magyar 5ös lett, a töri 4es, 2es írásbelivel, és kellett hozzá a 100%os szóbeli, hogy meglegyen a 4es.
Ügyes leszel, a tanárok nagyon segítőkészek, aranyosak.
gondolt el én mit érezhettem, amikor töriből feleltem, és pont bent volt 4 töriszakos tanár..
Sok sikert a tanuláshoz !!:)
Minek akarsz te rajzbol meg szamvitelbol erettsegizni? 5. tantargynak ott van a foldrajz.
Teljesen feleslegesen csinalsz magadnak plusz dolgokat.
En elorelato voltam es mar csak 3 tantargy maradt evvevere.
Köszi. Nem megyek se fősulira, se egyetemre szóval a pontok nagyon nem számítanak, csak szeretném ha jól sikerülne az érettségim. Közgazdasági suliba járok, és pénzügy-számvitelt tanulok, ezért szeretnék számvitelből érettségizni, hogy legyen egy plussz szakmám. De nem ez szeretnék lenni, ezért kell a rajz. A herendi porcelángyárba szeretnék menni festőnek.
Szerintem a mai világban nem árt több lábon állni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!