Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 120 tétel májusig az érettségi...

120 tétel májusig az érettségire! Hogyan osszam be?

Figyelt kérdés

120 tételem van összesen, abból 73 van meg eddig és 35-öt tudok.

Nagyon kevés időm van, sok mindent kell itthon is csinálnom, félek hogy nem lesz elég időm tanulni rendesen az érettségire. :/

Hogyan osszam be az időm? Egyáltalán lehetséges hogy mindenből minimum 4-es legyek?

Matekból, töriből, irodalomból, németből, rajzból és számvitelből fogok most májusban érettségizni. Tavaly előrehozottként megcsináltam a földrajzot. Arra fordítottam minden energiámat, de így is 4-es lett, mert az írásbelim nem lett a legjobb, viszont a szóbelim 100%-os lett. Jó lenne ha a többi tárgy is minimum ilyen jó lenne. Köszi a válaszokat! :)

2014. jan. 3. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szóbeli, amire kellenek a tételek, csak júniusban lesz. Az írásbelikre nagyon nem tudsz készülni, töriből átnézheted a 4 éves anyagot, fogalmakat, magyarra felesleges tanulni, ha van egy kis sütnivalód meg tudod írni, mivel csak szövegértésből áll. Matekra tudsz gyakorolni az előző évek feladatsoraiból, német szintén.
2014. jan. 3. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha félsz hogy nem fogod tudni megtanulni, azt javaslom hogy a két felvételi tágyadra koncentrálj, azoknak a tételét tanuld meg először, aztán jöhet a többi.

És akkor a duplázós pontszámításnál nem lehet semmi baj. :)

valamint ha tanultál 4év alatt vmennyit is, akkor nem lehet túl nagy probléma.

nekem a magyar, és a töri volt a felvételi tárgyam, a magyar 5ös lett, a töri 4es, 2es írásbelivel, és kellett hozzá a 100%os szóbeli, hogy meglegyen a 4es.

Ügyes leszel, a tanárok nagyon segítőkészek, aranyosak.

gondolt el én mit érezhettem, amikor töriből feleltem, és pont bent volt 4 töriszakos tanár..

Sok sikert a tanuláshoz !!:)

2014. jan. 3. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Minek akarsz te rajzbol meg szamvitelbol erettsegizni? 5. tantargynak ott van a foldrajz.

Teljesen feleslegesen csinalsz magadnak plusz dolgokat.

En elorelato voltam es mar csak 3 tantargy maradt evvevere.

2014. jan. 3. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem ennyi van,de januárra kell megtanulnom:DD
2014. jan. 3. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi. Nem megyek se fősulira, se egyetemre szóval a pontok nagyon nem számítanak, csak szeretném ha jól sikerülne az érettségim. Közgazdasági suliba járok, és pénzügy-számvitelt tanulok, ezért szeretnék számvitelből érettségizni, hogy legyen egy plussz szakmám. De nem ez szeretnék lenni, ezért kell a rajz. A herendi porcelángyárba szeretnék menni festőnek.

Szerintem a mai világban nem árt több lábon állni. :)

2014. jan. 4. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!