Műkörmösök, alkalmazottként mennyit kerestek? Az anyagot ti fiztetitek?
Figyelt kérdés
Érdeklődni szeretnék,mert kezdő műkörmös vagyok,lenne 2 állás,de nem tudom melyikbe merjek belemenni .2014. jan. 31. 11:57
1/4 anonim válasza:
Műkörmösként fix fizetés? El sem hiszem.
Alkalmaz valaki úgy hogy nem csak papíron vagy alkalmazott hanem valóban ő fizet neked? Őszintén nem ez a valóság, hanem az hogy annyi a kereseted amennyi vendég hozzád bemegy...természetesen tied az anyagköltség...és még a járulékokat is odaadod a tulajnak a valóságban+ bérleti díj ez a szokásos felállás a szépségszakmákban.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy átlagban kérdeztem .
2014. jan. 31. 14:45
3/4 anonim válasza:
Kezdő hónapokban ha jut átlagosan napi 1 vendég az már nem rossz. (lesz olyan nap hogy 3 vendég..de lesznek üres járatok hacsak nincs extra nagy ismeretségi köröd a munkahelyed környékén.) Az még annyit tesz hogy veszteséget termelsz nem hogy pénzt keresel. Néhány hónap múlva ahogy nő a vendégek száma úgy emelkedik a jövedelem....tehát kezdetben te fizetsz ez az átlagos jövedelem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. jan. 31. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!