Egyetemi évem alatt felvettem a diákhitelt. Jelenleg szakmát tanulok! Januártól kellene fizetnem! (5000 ft/hó) De miből? Hiszen nincs keresetem! (Szüleim sajnos nem tudnak segíteni, elég nekik jelenlegi iskoláztatásom! ) Mit tehetek ilyenkor?
A Diákhitel honlapján a következőket lehet olvasni:
Minden előzetes értesítés nélkül meg kell kezdenie a törlesztést:
-a hallgatói jogviszonya megszűnését követő negyedik hónap első napjától, de
- legkésőbb a negyvenedik életévének betöltését követő negyedik hónap első napjától.
Köszönöm a választ!
Na de mi az,hogy valahogy?Becsuknak 1000 Ft/napra a dutyiba?Vagy ledolgozom közmunkával?Máshogy nem tudják!
Ráadásul számolj azzal, hogy a havi 5ezer csak a kamatokra elég.
Én tavaly 5 ezreket fizettem, hát a 300ezres hitelem összesen 10 ezerrel csökkent...
Idén felemeltem magamtól a törlesztőrészletet 10ezerre, mert nem akarom halálomig ezt fizetni.
Már bánom,h. egyáltalán felvettem.
Hát már én is bánom,hogy felvettem!De akkor nagyon kellett sajnos!:(
A diákmunkát próbáltam,de oda sem kell minden nap az ember!(Suli mellett meg nem is a legegyszerűbb dolog)Arról nem is beszélve,hogy 14 éves korom óta 4x műtötték a csípőmet!Jelenleg is orvoshoz járok vele!Betegségem állásban,járásban sőt hosszan tartó ülésben is akadályoz!Diákmunkára is heti 8 órában mehetek orvosi szakvélemény szerint!:(
Na és akkor nem beszélve arról,hogy hová megyek majd így dolgozni,ha meg lesz a szakmám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!