Hogyan kezdjek neki a tanulásnak?
Figyelt kérdés
Kedden témazárót írunk töriből(középiskola, őskor). Van térkép, komplex elemzés, évszám stb...
Egyszerűen foggalmam sincs, melyik az eleje, magyarán hogy kezdjek neki.9 anyagrész van. Szerintetek keddig egy nagy akaraterővel tudod 5-4-est írni?=S (pénteken, azaz holnap itthon maradok, betegség miatt)
2009. dec. 3. 13:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem a puska nem jó megoldás! Harmadéáves egyetemista vagyok és még sosem puskáztam és nem is akarok... Nem véletlenül kell ezeket megtanulnunk... Hozzátartozik az általános intelliganciához... Szerintem kezd el az első leckét. Olvasd el előről, emeld ki a lényeget! ne úgy hogy mindent eláhúzol, hanem csak címszavakat, kifejezéseket!! Próbáld azokat memorizálni, majd ha ezen túl vagy vedd elő a térképedet és nézegesd meg rajta, hogy mikor, mi merre és hogyan történt... Vizuálisan sokkal könnyebb memorizálni. ha így végigmész a leckéken és utána mégegyszer át tudod őket olvasni biztos vagyok benne, hogy jól fog sikerülni és sokkal büszkébb leszel magadra, mintha csaltál volna!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget és a kis önbizalomnövelést. Remélem elég időm van rá.Te ennyit mennyi idő alatt tanulsz meg? Mellesleg 100% a válasz=)
2009. dec. 3. 14:39
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha a hétvégén neki hasalsz simán meg tudsz tanulni ennyit!!! Csak elhatározás kérdése! :) Én drukkolok!!! Hajrá! :)
4/4 anonim válasza:
Természetesen lehetséges! Kezd az elején 9 lecke van pénteken 3 szombaton 3 vasárnap 3 lecke és hétfő délután egybe az egészet átnézni. Szerintem az is sokat segítene ha felmondanád a szüleidnek/tesódnak vmelyik barátodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!