Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha elkezdem a jogosítványt...

Ha elkezdem a jogosítványt megszerezni akkor 560-km kell vezetnem DE mi történik akkor ha a 30 óra alatt nem lesz meg az a km akkor kb mennyi pót órát kell vegyek?

Figyelt kérdés
Egy kis városban lakom és itt is szeretném megcsinálni.
2014. jan. 19. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Annyit, hogy meglegyen az 560 km. Ezt senki nem fogja tudni megmondani neked, attól függ, hogy merre vezettek majd, és mennyi hiányzik még.
2014. jan. 19. 16:15
 2/5 A kérdező kommentje:
De teljesíthető az 560km kb 32 óra alatt?
2014. jan. 19. 19:43
 3/5 anonim válasza:

Üdv a klubban! :D

Nekem 8 pótórába telt az 560 km... most fogok majd forgalmizni, de ez változó hogy mennyi kell hozzá, nekem 6 és ez is úgy hogy rendes volt az oktatóm, és egy 100 ast hozzáírt a meglévő kmhez...

2014. jan. 20. 16:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. jan. 20. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem 580 km-t kell levezetni? Nekem annyit kell, és a neten is mindenhol annyit írnak.

Én bp-en csinálom a jogsit, rutin pályára nem vitt ki, így elég hamar elkezdtünk forgalomban menni. Én átlagban 30 km-t tudok vezetni egy alkalommal, ami kb 1 és negyed óra. De ebbe nincs benne az, hogy gyakoroltuk a parkolást. Én eddig plusz 10 órát vettem (holnap megyek az utolsó alkalommal ) és így lesz meg az 580 km. Emellett még plusz 2 órát vennem kell, amikor csak a parkolást gyakoroljuk. Lehet az is kevés lesz, február 4-én lesz a vizsgám. Nálunk egy óra 2500 ft, szóval eddig plusz 25 ezret fizettem ,így lett meg a kötelező km. És úgy, hogy kétszer felvitt az m0-ásra , így ott tudtam menni 60,70 km-ert egy alkalommal, és nekem is volt olyan hogy néha hozzá írt plusz 10 km-ert.

2014. jan. 27. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!